ISUBÜ'nün rektörü Yılmaz Çatal

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.09.2022 - 10:34, Güncelleme: 15.09.2022 - 14:01
 

ISUBÜ'nün rektörü Yılmaz Çatal

ISUBÜ'nün rektörü Yılmaz Çatal
 ISPARTA Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörlüğü görevine Prof. Dr. Yılmaz Çatal atandı. Isparta'ya ikinci üniversite olarak 2018 yılında kurulan ISUBÜ'nün rektörlüğünü o günden bu yana Prof. Dr. İbrahim Diler yürütüyordu. Görev süresinin dolması üzerine üniversiteye rektör ataması Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen atama kararı gereği Prof. Dr. Yılmaz Çatal, ISUBÜ'nün yeni rektörü oldu. FOTOĞRAFLI  
ISUBÜ'nün rektörü Yılmaz Çatal

 ISPARTA Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörlüğü görevine Prof. Dr. Yılmaz Çatal atandı.

Isparta'ya ikinci üniversite olarak 2018 yılında kurulan ISUBÜ'nün rektörlüğünü o günden bu yana Prof. Dr. İbrahim Diler yürütüyordu. Görev süresinin dolması üzerine üniversiteye rektör ataması Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen atama kararı gereği Prof. Dr. Yılmaz Çatal, ISUBÜ'nün yeni rektörü oldu.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.