12. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Sergisi açıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.09.2022 - 17:49, Güncelleme: 19.09.2022 - 17:49
 

12. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Sergisi açıldı

12. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Sergisi açıldı
  Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Sergisi açıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 12'ncisi gerçekleştirilen Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması, 'Genel', 'Çiftçi', 'Öğrenci', 'Tarım ve Orman Bakanlığı Çalışanları', 'Çiftçi Varsa Hayat Var' kategorilerinde düzenlendi. Yarışmaya, 606 katılımcı 3 bin 997 eserle katıldı. Yarışmada dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen fotoğraflar, Antalya'da bir alışveriş merkezinde sergilendi. Antalya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen sergi yoğun ilgi gördü. Toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesi amaçlanan serginin açılışına Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan, İl Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Karaca, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Tarım ve Orman Müdürlüğü yöneticileri ve personeli ile vatandaşlar katıldı. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Sergisi 19-22 Eylül tarihleri arasında Markantalya AVM'de sergilenecek. FOTOĞRAFLI
12. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Sergisi açıldı

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Sergisi açıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 12'ncisi gerçekleştirilen Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması, 'Genel', 'Çiftçi', 'Öğrenci', 'Tarım ve Orman Bakanlığı Çalışanları', 'Çiftçi Varsa Hayat Var' kategorilerinde düzenlendi. Yarışmaya, 606 katılımcı 3 bin 997 eserle katıldı. Yarışmada dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen fotoğraflar, Antalya'da bir alışveriş merkezinde sergilendi.

Antalya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen sergi yoğun ilgi gördü. Toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesi amaçlanan serginin açılışına Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan, İl Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Karaca, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Tarım ve Orman Müdürlüğü yöneticileri ve personeli ile vatandaşlar katıldı. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Sergisi 19-22 Eylül tarihleri arasında Markantalya AVM'de sergilenecek.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.