Sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan genç kızın yaşadığı korku kamerada

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.09.2022 - 10:04, Güncelleme: 20.09.2022 - 10:04
 

Sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan genç kızın yaşadığı korku kamerada

Sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan genç kızın yaşadığı korku kamerada
  Veli KÖKEN/DÖŞEMEALTI, (DHA) - ANTALYA’nın Döşemealtı ilçesinde bir grup sokak köpeğinin saldırısına uğrayan genç kız büyük korku yaşadı. Köpeklerin elinden kendini zor kurtaran genç kızın yaşadığı korku, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Olay 19 Eylül Pazartesi günü sabah erken saatlerde Yeniköy Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan işyerine gitmek için yürüyen genç kızın çevresini bir anda sokak köpekleri sardı. Köpeklerden korkan ve ne yapacağını şaşıran kız kaçmaya çalışınca köpekler daha da saldırganlaştı. Genç kız kaçmaya çalıştıkça peşinden gelen köpekleri, bir başka kadın kovaladı. Kadının, çöplerden topladığı yiyeceklerle köpekleri beslediği öne sürülen bir vatandaş olduğu öğrenildi. Kadının da yardımıyla köpeklerin saldırısından kurtulan genç kız olay yerine gelen bir arkadaşı tarafından otomobille alınarak işyerine götürüldü. Genç kızın yaşadığı korku ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. FOTOĞRAFLI
Sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan genç kızın yaşadığı korku kamerada

 

Veli KÖKEN/DÖŞEMEALTI, (DHA) - ANTALYA’nın Döşemealtı ilçesinde bir grup sokak köpeğinin saldırısına uğrayan genç kız büyük korku yaşadı. Köpeklerin elinden kendini zor kurtaran genç kızın yaşadığı korku, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay 19 Eylül Pazartesi günü sabah erken saatlerde Yeniköy Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan işyerine gitmek için yürüyen genç kızın çevresini bir anda sokak köpekleri sardı. Köpeklerden korkan ve ne yapacağını şaşıran kız kaçmaya çalışınca köpekler daha da saldırganlaştı. Genç kız kaçmaya çalıştıkça peşinden gelen köpekleri, bir başka kadın kovaladı. Kadının, çöplerden topladığı yiyeceklerle köpekleri beslediği öne sürülen bir vatandaş olduğu öğrenildi. Kadının da yardımıyla köpeklerin saldırısından kurtulan genç kız olay yerine gelen bir arkadaşı tarafından otomobille alınarak işyerine götürüldü. Genç kızın yaşadığı korku ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.