Duraklar Köpüklü su ile yıkandı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 26.09.2022 - 09:09, Güncelleme: 26.09.2022 - 09:09
 

Duraklar Köpüklü su ile yıkandı

Burdur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Havaların soğumasıyla birlikte otobüs duraklarını hijyen standartlarına uygun hale getirdi.
Burdur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yolcu yoğunluğunun yaşandığı duraklar en ince ayrıntısına kadar yıkanıyor ve hijyen standartlarına uygun hale getiriliyor.   Konuyla ilgili yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Havaların soğumasıyla birlikte özellikle kapalı otobüs duraklarının kullanımı da arttı. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, periyodik olarak açık ve kapalı otobüs duraklarının iç, dış temizliğini gerçekleştiriyorlar. Otobüs duraklarının camları ve oturma alanları sabunlu suyla yıkanarak, temizleniyor. Bu şekilde duraklar vatandaşlarımızın kullanımı için daha sağlıklı hale getiriliyorlar. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Burdur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Havaların soğumasıyla birlikte otobüs duraklarını hijyen standartlarına uygun hale getirdi.

Burdur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yolcu yoğunluğunun yaşandığı duraklar en ince ayrıntısına kadar yıkanıyor ve hijyen standartlarına uygun hale getiriliyor.

 

Konuyla ilgili yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Havaların soğumasıyla birlikte özellikle kapalı otobüs duraklarının kullanımı da arttı. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, periyodik olarak açık ve kapalı otobüs duraklarının iç, dış temizliğini gerçekleştiriyorlar. Otobüs duraklarının camları ve oturma alanları sabunlu suyla yıkanarak, temizleniyor. Bu şekilde duraklar vatandaşlarımızın kullanımı için daha sağlıklı hale getiriliyorlar. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.