'Sorun çözen oda için aday olduk'

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.09.2022 - 11:28, Güncelleme: 27.09.2022 - 11:28
 

'Sorun çözen oda için aday olduk'

'Sorun çözen oda için aday olduk'
  Nurettin ARKAN/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkan Adayı Metin Çelik, "Ispartalı girişimcimizin, sanayicimizin, esnafımızın önünü açmak için aday olduk. Bizimle birlikte hareket eden genç ve dinamik arkadaşlarımızla inşallah azimle, şevkle, araştırmacı, sorgulayan, dinleyen, sorun çözen bir oda için aday olduk" dedi. ITSO Başkan Adayı Metin Çelik ve yönetim kurulu adayları, kentteki bir otelde düzenlediği toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. ITSO'da ağır giden dönemi hızlandırmak için aday olduklarını söyleyen Çelik, "Isparta Ticaret ve Sanayi Oda'mızda çalışmaların daha güzel olmasını istediğimizden ve bize gelen Isparta sevdalılarının aday olmamızın gerekli olduğunu söylemesinden dolayı adaylık müracaatında bulunduk. Bu müracaatımızın hemen akabinde de ilk toplantımızda 11 projemizi açıkladık. İnşallah seçilen arkadaşlarımızla birlikte hep beraber daha fazla projelere imza atarız. Daha fazla girişimcimizle, esnafımızla, sanayicimizle ilgili problemlerin çözülmesine yardımcı oluruz" dedi. 'SORUNLARI ÇÖZEN ODA OLACAĞIZ' Isparta'nın menfaatine olan tüm konulara dahil olduğunu aktaran Çelik, şöyle konuştu: "Ben bugüne kadar çocukluğumdan itibaren hep sosyal olayların içinde oldum. Mahallemizde, Isparta'mızda, köyümüzde, okulumuzda, bize ihtiyaç duyulan bir konu varsa bunların dışında kalamadık. Ticaret ve Sanayi Odamız 1867 yılında kurulmuş. İstanbul Ticaret ve Sanayi Odası ise bizden tam 15 yıl sonra 1882 yılında kurulmuş. Peki, ticarette biz bu erken kurulmanın, atalarımızın erken başlattığı girişimlerin semeresini görebiliyor muyuz? Bunu sorgulamamız lazım. Dolayısıyla şu anki yönetimimiz bana göre birçok konuda yetersiz kalmakta. Biz bu ağır giden dönemi hızlandırmak, bir şeylere parmak basmak, Ispartalı girişimcimizin, sanayicimizin, esnafımızın önünü açmak için aday olduk. Bizimle birlikte hareket eden genç ve dinamik arkadaşlarımızla inşallah azimle, şevkle, araştırmacı, sorgulayan, dinleyen, sorun çözen bir oda için aday olduk." ITSO Başkan Adayı Metin Çelik ve yönetim kurulu üyeleri açıklamanın ardından basın mensuplarına poz verdi. ITSO'da seçimler 1 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılacak. Seçimler için mevcut Başkan Mustafa Tutar ile Metin Çelik aday oldu. Seçimde beyaz listeyle Mustafa Tutar, mavi listeyle de Metin Çelik yarışacak. FOTOĞRAFLI
'Sorun çözen oda için aday olduk'

 

Nurettin ARKAN/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkan Adayı Metin Çelik, "Ispartalı girişimcimizin, sanayicimizin, esnafımızın önünü açmak için aday olduk. Bizimle birlikte hareket eden genç ve dinamik arkadaşlarımızla inşallah azimle, şevkle, araştırmacı, sorgulayan, dinleyen, sorun çözen bir oda için aday olduk" dedi.

ITSO Başkan Adayı Metin Çelik ve yönetim kurulu adayları, kentteki bir otelde düzenlediği toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. ITSO'da ağır giden dönemi hızlandırmak için aday olduklarını söyleyen Çelik, "Isparta Ticaret ve Sanayi Oda'mızda çalışmaların daha güzel olmasını istediğimizden ve bize gelen Isparta sevdalılarının aday olmamızın gerekli olduğunu söylemesinden dolayı adaylık müracaatında bulunduk. Bu müracaatımızın hemen akabinde de ilk toplantımızda 11 projemizi açıkladık. İnşallah seçilen arkadaşlarımızla birlikte hep beraber daha fazla projelere imza atarız. Daha fazla girişimcimizle, esnafımızla, sanayicimizle ilgili problemlerin çözülmesine yardımcı oluruz" dedi.

'SORUNLARI ÇÖZEN ODA OLACAĞIZ'

Isparta'nın menfaatine olan tüm konulara dahil olduğunu aktaran Çelik, şöyle konuştu:

"Ben bugüne kadar çocukluğumdan itibaren hep sosyal olayların içinde oldum. Mahallemizde, Isparta'mızda, köyümüzde, okulumuzda, bize ihtiyaç duyulan bir konu varsa bunların dışında kalamadık. Ticaret ve Sanayi Odamız 1867 yılında kurulmuş. İstanbul Ticaret ve Sanayi Odası ise bizden tam 15 yıl sonra 1882 yılında kurulmuş. Peki, ticarette biz bu erken kurulmanın, atalarımızın erken başlattığı girişimlerin semeresini görebiliyor muyuz? Bunu sorgulamamız lazım. Dolayısıyla şu anki yönetimimiz bana göre birçok konuda yetersiz kalmakta. Biz bu ağır giden dönemi hızlandırmak, bir şeylere parmak basmak, Ispartalı girişimcimizin, sanayicimizin, esnafımızın önünü açmak için aday olduk. Bizimle birlikte hareket eden genç ve dinamik arkadaşlarımızla inşallah azimle, şevkle, araştırmacı, sorgulayan, dinleyen, sorun çözen bir oda için aday olduk."

ITSO Başkan Adayı Metin Çelik ve yönetim kurulu üyeleri açıklamanın ardından basın mensuplarına poz verdi.

ITSO'da seçimler 1 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılacak. Seçimler için mevcut Başkan Mustafa Tutar ile Metin Çelik aday oldu. Seçimde beyaz listeyle Mustafa Tutar, mavi listeyle de Metin Çelik yarışacak.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.