Gökyüzü yamaç paraşütüyle renklendi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.09.2022 - 11:29, Güncelleme: 27.09.2022 - 11:41
 

Gökyüzü yamaç paraşütüyle renklendi

Gökyüzü yamaç paraşütüyle renklendi
BURDUR'da Yamaç Paraşütü Spor Kulübü'nün düzenlediği etkinlikte gökyüzü yamaç paraşütleriyle renklendi. Yamaç paraşütçüleri 380 rakımlı Avşar Tepe'den uçuş gerçekleştirerek, Burdur Gölü Halk Plajı'na indi. Yamaç Paraşütü Burdur Spor Kulübü Başkanı ve Türkiye Hava Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Fatih Kılıçaslan, "Biz kulüp olarak hafta sonlarında burada hem Burdur Gölü'ne dikkati çekmek hem de aktivite amaçlı olarak uçuşlar gerçekleştiriyoruz. Burdur Gölü sahilinde güzel bir iniş alanımız var" dedi. Kılıçaslan, önümüzdeki günlerde düzenleyecekleri etkinliklerde engelli çocukları da yamaç paraşütü sporu ile tanıştıracaklarını belirtti. İlk defa yamaç paraşütü ile uçtuğunu belirten Önder Acar (30) da "Fatih abiyi uzun süredir takip ediyordum. Beni çok heveslendirdiler ben de onlarla uçma kararı aldım ve bugün gerçekleştirdik. Herkese tavsiye ederim. Mükemmel bir spor, kimsenin korkmasını panik yapmasını gerektiren bir durum yok" diye konuştu. FOTOĞRAFLI  
Gökyüzü yamaç paraşütüyle renklendi

BURDUR'da Yamaç Paraşütü Spor Kulübü'nün düzenlediği etkinlikte gökyüzü yamaç paraşütleriyle renklendi.

Yamaç paraşütçüleri 380 rakımlı Avşar Tepe'den uçuş gerçekleştirerek, Burdur Gölü Halk Plajı'na indi. Yamaç Paraşütü Burdur Spor Kulübü Başkanı ve Türkiye Hava Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Fatih Kılıçaslan, "Biz kulüp olarak hafta sonlarında burada hem Burdur Gölü'ne dikkati çekmek hem de aktivite amaçlı olarak uçuşlar gerçekleştiriyoruz. Burdur Gölü sahilinde güzel bir iniş alanımız var" dedi.

Kılıçaslan, önümüzdeki günlerde düzenleyecekleri etkinliklerde engelli çocukları da yamaç paraşütü sporu ile tanıştıracaklarını belirtti.

İlk defa yamaç paraşütü ile uçtuğunu belirten Önder Acar (30) da "Fatih abiyi uzun süredir takip ediyordum. Beni çok heveslendirdiler ben de onlarla uçma kararı aldım ve bugün gerçekleştirdik. Herkese tavsiye ederim. Mükemmel bir spor, kimsenin korkmasını panik yapmasını gerektiren bir durum yok" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.