Motosikletle uyuşturucu satanlar yakalandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.09.2022 - 11:55, Güncelleme: 27.09.2022 - 11:55
 

Motosikletle uyuşturucu satanlar yakalandı

Motosikletle uyuşturucu satanlar yakalandı
  Levent YENİGÜN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da motosikletle uyuşturucu satışı yapan 2 şüpheli jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde imal ve ticareti ile mücadele çalışmaları kapsamında Kepez'de 2 kişinin motosikletle uyuşturucu sattığı tespit edildi. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan çalışmalar neticesinde, E.T. ve A.B. olduğu tespit edilen şüpheliler, KOM Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Yenilemek Mahallesi'nde durdurularak yakalandı. Şüpheliler E.T. ve A.B.'nin üst, araç ve evlerinde jandarma ekiplerinin yaptığı aramalarda, 97 gram metamfetamin, 10 gram kubar esrar, hassas terazi, 7 uyuşturucu kullanma aparatı, pompalı av tüfeği, suçtan elde edildiği değerlendirilen 12 bin lira ele geçirildi. Olayla ilgili E.T. ve A.B., gözaltına alındı. FOTOĞRAFLI
Motosikletle uyuşturucu satanlar yakalandı

 

Levent YENİGÜN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da motosikletle uyuşturucu satışı yapan 2 şüpheli jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde imal ve ticareti ile mücadele çalışmaları kapsamında Kepez'de 2 kişinin motosikletle uyuşturucu sattığı tespit edildi. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan çalışmalar neticesinde, E.T. ve A.B. olduğu tespit edilen şüpheliler, KOM Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Yenilemek Mahallesi'nde durdurularak yakalandı.

Şüpheliler E.T. ve A.B.'nin üst, araç ve evlerinde jandarma ekiplerinin yaptığı aramalarda, 97 gram metamfetamin, 10 gram kubar esrar, hassas terazi, 7 uyuşturucu kullanma aparatı, pompalı av tüfeği, suçtan elde edildiği değerlendirilen 12 bin lira ele geçirildi. Olayla ilgili E.T. ve A.B., gözaltına alındı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.