Valilikte çifte protokol töreni

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.09.2022 - 17:41, Güncelleme: 28.09.2022 - 08:29
 

Valilikte çifte protokol töreni

Valilikte çifte protokol töreni
    ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Valiliği'nde hayırseverler tarafından yaptırılacak olan ilkokul ve 112 Acil Sağlık İstasyonu için imza protokol törenleri düzenlendi. Vali Yazıcı, hayırseverleri kutladı. Vali Ersin Yazıcı, hayırsever Nedret Türköz ile Manavgat Yukarı Mahalle'de yapılacak olan 'Manavgat Erhan Türköz 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu' protokolünü imzaladı. Törene İl Sağlık Müdürü İsmail Başıbüyük ve hayırsever Nedret Türköz katıldı. BU HAYIR BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ Hayırsever Türköz'ü tebrik eden Vali Yazıcı, "Gönlü güzel hayırseverimizi bu örnek davranışından dolayı kutluyorum. Bu tür hayır işleri sadece parayla olmuyor. Bu iş en başta gönül işi. Gönlünde olmadıktan sonra paranın bir önemi yok. Antalya hayırsever konusunda iyi bir şehir. Güzel bir şehir. Burada çok sayıda okulda hayırseverlerimizin katkısı var. Sağlık tesislerinde hayırseverlerimizin çok büyük katkıları var. Bu yapmış olduğunuz hayır bizi çok mutlu etti. Allah hayrınızı kabul etsin" dedi. Vali Yazıcı, Eylül ayı içerisinde hayırseverlerle 5 protokol imzaladıklarını vurguladı. Protokolde konuşan hayırsever Türköz, "Severek ve isteyerek bu konuya girdim. Babam öğretmendi. Önceliğim okul yaptırmaktı. Ama bu kısmet oldu. Genç yaşta oğlumu kaybettim. Bu sağlık merkezi ile oğlumun adı memleketim olan Manavgat'ta yaşayacak ve hastalara şifa dağıtılacak" diye konuştu. İmzalanan protokolle Manavgat Yukarı Mahalle'de yapılacak olan 'Manavgat Erhan Türköz 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nun 10 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor. DUACI'YA İLKOKUL Vali Ersin Yazıcı, ikinci protokol töreninde hayırsever Mustafa Sert ve Bahriye Sert ile biraraya geldi. Vali Yazıcı, Kepez Duacı Mahallesi'ne yapılacak olan 2492 metrekare ve 12 derslikli 'Bahriye-Mustafa Sert İlkokulu' için protokol imzaladı. Törende İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan da hazır bulundu. HEM VATANDAŞ HEM VALİ OLARAK TEŞEKKÜR EDİYORUM Hayırseverlere teşekkür eden Vali Yazıcı, "Canı gönülden söylüyorum ki bu işin parayla bir ilgisi yok. Devletimiz bu okulları yaptırıyor ama sizin gibide hayırseverlerimize ihtiyacımız var. Kalpte bir güzellik olmayınca çoğu kişiye nasip olamıyor. O yüzden hep diyorum, bu iş para işi değil gönül işidir. Hem vatandaş hem de bir Vali olarak sizlere teşekkür ediyorum. Allah sayınızı arttırsın. Yapılacak olan ilkokulumuz, Kepez'imize ve Antalya'mıza hayırlı olsun" diye konuştu. Kepez İlçesi Duacı Mahallesi'nde yapılacak olan 'Bahriye-Mustafa Sert İlkokulu'nun 12 ayda bitmesi hedefleniyor.(DHA) FOTOĞRAFLI  
Valilikte çifte protokol töreni

 

 

ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Valiliği'nde hayırseverler tarafından yaptırılacak olan ilkokul ve 112 Acil Sağlık İstasyonu için imza protokol törenleri düzenlendi. Vali Yazıcı, hayırseverleri kutladı.

Vali Ersin Yazıcı, hayırsever Nedret Türköz ile Manavgat Yukarı Mahalle'de yapılacak olan 'Manavgat Erhan Türköz 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu' protokolünü imzaladı. Törene İl Sağlık Müdürü İsmail Başıbüyük ve hayırsever Nedret Türköz katıldı.

BU HAYIR BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ

Hayırsever Türköz'ü tebrik eden Vali Yazıcı, "Gönlü güzel hayırseverimizi bu örnek davranışından dolayı kutluyorum. Bu tür hayır işleri sadece parayla olmuyor. Bu iş en başta gönül işi. Gönlünde olmadıktan sonra paranın bir önemi yok. Antalya hayırsever konusunda iyi bir şehir. Güzel bir şehir. Burada çok sayıda okulda hayırseverlerimizin katkısı var. Sağlık tesislerinde hayırseverlerimizin çok büyük katkıları var. Bu yapmış olduğunuz hayır bizi çok mutlu etti. Allah hayrınızı kabul etsin" dedi.

Vali Yazıcı, Eylül ayı içerisinde hayırseverlerle 5 protokol imzaladıklarını vurguladı. Protokolde konuşan hayırsever Türköz, "Severek ve isteyerek bu konuya girdim. Babam öğretmendi. Önceliğim okul yaptırmaktı. Ama bu kısmet oldu. Genç yaşta oğlumu kaybettim. Bu sağlık merkezi ile oğlumun adı memleketim olan Manavgat'ta yaşayacak ve hastalara şifa dağıtılacak" diye konuştu.

İmzalanan protokolle Manavgat Yukarı Mahalle'de yapılacak olan 'Manavgat Erhan Türköz 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nun 10 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

DUACI'YA İLKOKUL

Vali Ersin Yazıcı, ikinci protokol töreninde hayırsever Mustafa Sert ve Bahriye Sert ile biraraya geldi. Vali Yazıcı, Kepez Duacı Mahallesi'ne yapılacak olan 2492 metrekare ve 12 derslikli 'Bahriye-Mustafa Sert İlkokulu' için protokol imzaladı. Törende İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan da hazır bulundu.

HEM VATANDAŞ HEM VALİ OLARAK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Hayırseverlere teşekkür eden Vali Yazıcı, "Canı gönülden söylüyorum ki bu işin parayla bir ilgisi yok. Devletimiz bu okulları yaptırıyor ama sizin gibide hayırseverlerimize ihtiyacımız var. Kalpte bir güzellik olmayınca çoğu kişiye nasip olamıyor. O yüzden hep diyorum, bu iş para işi değil gönül işidir. Hem vatandaş hem de bir Vali olarak sizlere teşekkür ediyorum. Allah sayınızı arttırsın. Yapılacak olan ilkokulumuz, Kepez'imize ve Antalya'mıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Kepez İlçesi Duacı Mahallesi'nde yapılacak olan 'Bahriye-Mustafa Sert İlkokulu'nun 12 ayda bitmesi hedefleniyor.(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.