Yangında kundaklama şüphesi

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.09.2022 - 12:43, Güncelleme: 28.09.2022 - 14:14
 

Yangında kundaklama şüphesi

Yangında kundaklama şüphesi
    Veli KÖKEN/DÖŞEMEALTI, (DHA) - ANTALYA’nın Döşemealtı ilçesinde gece yarısı meydana gelen yangında, depoda bulunan samanlar, traktör ve otomobil yanarak küle döndü. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, kundaklama şüphesini artırdı. DOlay 26 Eylül Pazartesi günü saat 00.30’da, Karataş Mahallesi'ndeki bir depoda mdena geldi. Cadde üzerinde bulunan Ali Özbey’e ait evin altındaki depoda yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait arazözün müdahalesi sonucu yangın söndürüldü. Günün ilk ışıklarıyla birlikte yangının verdiği zarar da gün yüzüne çıktı. Ev sahibi Ali Özbey’e ait evin altındaki depodaki samanlar, traktör ve otomobilin yanarak kullanılamaz hale geldiği görüldü. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, kundaklama şüphesini artırdı. Bir anda evin etrafından alevlerin yükseldiği, o sırada birkaç saniye arayla iki kişinin koşarak uzaklaştığı görüntülere yansıdı. Jandarmanın olayla ilgili geniş çaplı çalışması sürüyor. FOTOĞRAFLI  
Yangında kundaklama şüphesi

 

 

Veli KÖKEN/DÖŞEMEALTI, (DHA) - ANTALYA’nın Döşemealtı ilçesinde gece yarısı meydana gelen yangında, depoda bulunan samanlar, traktör ve otomobil yanarak küle döndü. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, kundaklama şüphesini artırdı.

DOlay 26 Eylül Pazartesi günü saat 00.30’da, Karataş Mahallesi'ndeki bir depoda mdena geldi. Cadde üzerinde bulunan Ali Özbey’e ait evin altındaki depoda yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait arazözün müdahalesi sonucu yangın söndürüldü.

Günün ilk ışıklarıyla birlikte yangının verdiği zarar da gün yüzüne çıktı. Ev sahibi Ali Özbey’e ait evin altındaki depodaki samanlar, traktör ve otomobilin yanarak kullanılamaz hale geldiği görüldü. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, kundaklama şüphesini artırdı. Bir anda evin etrafından alevlerin yükseldiği, o sırada birkaç saniye arayla iki kişinin koşarak uzaklaştığı görüntülere yansıdı. Jandarmanın olayla ilgili geniş çaplı çalışması sürüyor.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.