Otomobilin çarptığı Fatma öğretmen, yaşamını yitirdi

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.09.2022 - 13:56, Güncelleme: 28.09.2022 - 14:15
 

Otomobilin çarptığı Fatma öğretmen, yaşamını yitirdi

Otomobilin çarptığı Fatma öğretmen, yaşamını yitirdi
    Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da yolun karşısına geçmeye çalışan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Fatma Eren (27), otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Ambulansla hastaneye götürülen Eren, kurtarılamadı. Kaza, 22 Eylül sabahı Kepez ilçesi Hüsnü Karakaş Mahallesi'nde meydana geldi. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak görev yaptığı okula gitmek üzere yola çıkan Fatma Eren, yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada bir otomobil çarptı. Yola savrulan Fatma Eren, vatandaşların çağırdığı ambulans ile Kepez Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada tedaviye alınan Eren, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Fatma Eren'in cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Burada yapılan otopsinin ardından Eren'in cenazesi, Varsak Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Kaza sonrası gözaltına alınan ve adı açıklanmayan sürücünün tutuklandığı belirtildi. FOTOĞRAFLI  
Otomobilin çarptığı Fatma öğretmen, yaşamını yitirdi

 

 

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da yolun karşısına geçmeye çalışan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Fatma Eren (27), otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Ambulansla hastaneye götürülen Eren, kurtarılamadı.

Kaza, 22 Eylül sabahı Kepez ilçesi Hüsnü Karakaş Mahallesi'nde meydana geldi. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak görev yaptığı okula gitmek üzere yola çıkan Fatma Eren, yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada bir otomobil çarptı. Yola savrulan Fatma Eren, vatandaşların çağırdığı ambulans ile Kepez Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada tedaviye alınan Eren, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Fatma Eren'in cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Burada yapılan otopsinin ardından Eren'in cenazesi, Varsak Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Kaza sonrası gözaltına alınan ve adı açıklanmayan sürücünün tutuklandığı belirtildi.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.