Başkan Böcek: 50 milyonluk tesisin temeli atılacak

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.09.2022 - 10:21, Güncelleme: 29.09.2022 - 10:21
 

Başkan Böcek: 50 milyonluk tesisin temeli atılacak

Başkan Böcek: 50 milyonluk tesisin temeli atılacak
  Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli'ne 50 milyon liralık yatırımla kazandıracakları Yaş Meyve Sebze Kurutma Entegre Tesisi'nin bir ay içinde temelini atacaklarını belirterek, 6 ayda tamamlanacak tesisin 200'e yakın kişinin istihdamını sağlayacağını söyledi. Korkuteli Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı binasının açılışına katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Böcek, Bozova Mahallesi'nde 50 milyon liralık yatırımla Yaş Meyve Sebze Kurutma Entegre Tesisi kurulacaklarını belirterek, tesisin önümüzdeki ay temelini atmayı ve 6 ayda tamamlamayı planladıklarını söyledi. Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketi EKDAĞ AŞ tarafından yapılacak tesisin üreticinin desteklenmesi ve ürünlerin değerlendirilmesi anlamında büyük önem taşıdığını aktaran Başkan Muhittin Böcek, projede 200'e yakın kişinin istihdam edileceği müjdesini verdi. Başkan Böcek, "Muhtarlarımızın talepleri olan mezarlık yerleriyle ilgili ihalemizi tamamladık. Yazır'da çok amaçlı salonun ihalesini bitirdik, gereğini yapıyoruz. Kırsal mahalle yollarımızı asfaltlıyoruz. Çiftçimize tohumdan, fidana her türlü desteği sağlıyoruz. Enerji çiftçimiz için büyük maliyet. Sulama kooperatiflerinin enerji giderinin yüzde 70'ini karşılıyoruz. Süt tankı, hamur yoğurma, pekmez sıkma, ceviz ayıklama makinesi desteği yapıyoruz. Korkuteli'ndeki kadın kooperatiflerine destek veriyoruz" dedi. Başkan Muhittin Böcek, Korkuteli'de kreş açmak için yer baktıklarını da belirterek, uygun yer bulunur bulunmaz ilçeye kreş kazandıracaklarını kaydetti. FOTOĞRAFLI
Başkan Böcek: 50 milyonluk tesisin temeli atılacak

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli'ne 50 milyon liralık yatırımla kazandıracakları Yaş Meyve Sebze Kurutma Entegre Tesisi'nin bir ay içinde temelini atacaklarını belirterek, 6 ayda tamamlanacak tesisin 200'e yakın kişinin istihdamını sağlayacağını söyledi.
Korkuteli Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı binasının açılışına katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Böcek, Bozova Mahallesi'nde 50 milyon liralık yatırımla Yaş Meyve Sebze Kurutma Entegre Tesisi kurulacaklarını belirterek, tesisin önümüzdeki ay temelini atmayı ve 6 ayda tamamlamayı planladıklarını söyledi. Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketi EKDAĞ AŞ tarafından yapılacak tesisin üreticinin desteklenmesi ve ürünlerin değerlendirilmesi anlamında büyük önem taşıdığını aktaran Başkan Muhittin Böcek, projede 200'e yakın kişinin istihdam edileceği müjdesini verdi.
Başkan Böcek, "Muhtarlarımızın talepleri olan mezarlık yerleriyle ilgili ihalemizi tamamladık. Yazır'da çok amaçlı salonun ihalesini bitirdik, gereğini yapıyoruz. Kırsal mahalle yollarımızı asfaltlıyoruz. Çiftçimize tohumdan, fidana her türlü desteği sağlıyoruz. Enerji çiftçimiz için büyük maliyet. Sulama kooperatiflerinin enerji giderinin yüzde 70'ini karşılıyoruz. Süt tankı, hamur yoğurma, pekmez sıkma, ceviz ayıklama makinesi desteği yapıyoruz. Korkuteli'ndeki kadın kooperatiflerine destek veriyoruz" dedi.
Başkan Muhittin Böcek, Korkuteli'de kreş açmak için yer baktıklarını da belirterek, uygun yer bulunur bulunmaz ilçeye kreş kazandıracaklarını kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.