25.DÖNEM MİLLETVEKİLİ ALPARSLAN DURSUN’DAN BASINA DESTEK ZİYARETLERİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 14.10.2022 - 13:57, Güncelleme: 14.10.2022 - 13:57
 

25.DÖNEM MİLLETVEKİLİ ALPARSLAN DURSUN’DAN BASINA DESTEK ZİYARETLERİ

25. dönem Burdur Milletvekili Alparslan Dursun ve İbrahim Gönenç gazetemizi ziyaret etti.
25. dönem Burdur Milletvekili Alparslan Dursun Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden (TBMM) dün Basın ve İnternet Haberciliğine ilişkin düzenlemenin kabulünün basına karşı bir sansür oluşturulduğunu için basın kuruluşlarını ziyaret ederek destek verdiklerini dile getirdi.  Dursun “Dün TBMM’de Basın ve İnternet Haberciliğine ilişkin düzenlemenin kabulünün basına karşı bir sansür oluşmuştur. Basın halka doğruları olduğu gibi aktarmak, halk için, halk yararına yönetimleri denetlemek, halkın görüşünü, isteklerini yönetime iletmek, dolayısı ile halkın sesini duyurmak, her iki taraf arasında iletişimi sağlayarak köprü kurmaktır. Zor şartlar altında çalışan basın kuruluşları ve gazetecilerin işi çıkan bu yasa ile daha da zorlaşacaktır” dedi. Akca Gazete imtiyaz sahibi Halim Akca ziyaretlerinden dolayı 25.dönem milletvekili Alparslan Dursun ve İbrahim Gönenç’e Teşekkür etti. Ziyaret sohbet havasında devam etti.   
25. dönem Burdur Milletvekili Alparslan Dursun ve İbrahim Gönenç gazetemizi ziyaret etti.

25. dönem Burdur Milletvekili Alparslan Dursun Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden (TBMM) dün Basın ve İnternet Haberciliğine ilişkin düzenlemenin kabulünün basına karşı bir sansür oluşturulduğunu için basın kuruluşlarını ziyaret ederek destek verdiklerini dile getirdi.  Dursun “Dün TBMM’de Basın ve İnternet Haberciliğine ilişkin düzenlemenin kabulünün basına karşı bir sansür oluşmuştur. Basın halka doğruları olduğu gibi aktarmak, halk için, halk yararına yönetimleri denetlemek, halkın görüşünü, isteklerini yönetime iletmek, dolayısı ile halkın sesini duyurmak, her iki taraf arasında iletişimi sağlayarak köprü kurmaktır. Zor şartlar altında çalışan basın kuruluşları ve gazetecilerin işi çıkan bu yasa ile daha da zorlaşacaktır” dedi.

Akca Gazete imtiyaz sahibi Halim Akca ziyaretlerinden dolayı 25.dönem milletvekili Alparslan Dursun ve İbrahim Gönenç’e Teşekkür etti. Ziyaret sohbet havasında devam etti.   

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.