Korkuteli Belediyespor'da kötü gidişat sürüyor

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 31.10.2022 - 15:40, Güncelleme: 31.10.2022 - 15:40
 

Korkuteli Belediyespor'da kötü gidişat sürüyor

Korkuteli Belediyespor'da kötü gidişat sürüyor
  Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- BÖLGESEL Amatör Ligi 8. Grup'ta mücadele eden Antalyaspor'un pilot takımı Korkuteli Belediyespor, ligin 5'inci haftasında Eskişehir Anadolu Üniversitesi'ne 1-0 yenildi. Korkuteli'nde oynanan Karşılaşmayı Umut Toprak, Sami Menteş, Muhammet Dağ ve Ali Osman Güçcük hakem heyeti yönetti. Karşılaşmanın 53. dakikasında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Selim Dağ'ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Maç başka gol olmayınca Eskişehir ekibinin galibiyetiyle sonuçlandı. Karşılaşmayı Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, Eskişehir Anadolu Üniversitesi yöneticileri, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Tunç ile birlikte izledi. Korkuteli taraftar grupları da tribünden takımlarına destek oldu. FOTOĞRAFLI
Korkuteli Belediyespor'da kötü gidişat sürüyor

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- BÖLGESEL Amatör Ligi 8. Grup'ta mücadele eden Antalyaspor'un pilot takımı Korkuteli Belediyespor, ligin 5'inci haftasında Eskişehir Anadolu Üniversitesi'ne 1-0 yenildi.

Korkuteli'nde oynanan Karşılaşmayı Umut Toprak, Sami Menteş, Muhammet Dağ ve Ali Osman Güçcük hakem heyeti yönetti. Karşılaşmanın 53. dakikasında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Selim Dağ'ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Maç başka gol olmayınca Eskişehir ekibinin galibiyetiyle sonuçlandı.

Karşılaşmayı Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, Eskişehir Anadolu Üniversitesi yöneticileri, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Tunç ile birlikte izledi. Korkuteli taraftar grupları da tribünden takımlarına destek oldu.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.