Barok müzik keyfi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.11.2022 - 14:25, Güncelleme: 19.11.2022 - 14:25
 

Barok müzik keyfi

Barok müzik keyfi
  Yusuf DEMİR/ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Devlet Senfoni Orkestrası'nın (ADSO) konserler zinciri aralıksız devam ediyor. ADSO'nun bu haftaki konserinde barok müzik keyfi yaşandı. Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda gerçekleşen konserde orkestrayı şef ve keman sanatçısı Ethem Emre Tamer yönetirken, keman sanatçısı Ebru Tamer, çembalo sanatçısı Yıldız Çiçek Sivri solist sanatçılar olarak sahnedeki yerlerini aldı. Konserde dünyaca ünlü besteciler Francesco Durante, Georg Philipp Teleman, Evarısto Felice Dall, Can Atilla, Chrıstoph Graunpner, Georg Friederich Hamdel, Domenico Gallo'nun barok müzik repertuarlarından eserler seslendirildi. Solist sanatçılar Ebru Tamer ile Yıldız Çiçek Sivri'nin enstrümanlarına orkestra eşlik etti. Salonu dolduran klasik müzik seferlere barok müzik repertuarlarından seçkin eserler dinleterek keyifli bir akşam yaşattı. Şef, solist ve orkestra üyeleri alkış yağmuru altında sahneden ayrıldı.(DHA) FOTOĞRAFLI
Barok müzik keyfi

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Devlet Senfoni Orkestrası'nın (ADSO) konserler zinciri aralıksız devam ediyor. ADSO'nun bu haftaki konserinde barok müzik keyfi yaşandı.

Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda gerçekleşen konserde orkestrayı şef ve keman sanatçısı Ethem Emre Tamer yönetirken, keman sanatçısı Ebru Tamer, çembalo sanatçısı Yıldız Çiçek Sivri solist sanatçılar olarak sahnedeki yerlerini aldı.

Konserde dünyaca ünlü besteciler Francesco Durante, Georg Philipp Teleman, Evarısto Felice Dall, Can Atilla, Chrıstoph Graunpner, Georg Friederich Hamdel, Domenico Gallo'nun barok müzik repertuarlarından eserler seslendirildi.

Solist sanatçılar Ebru Tamer ile Yıldız Çiçek Sivri'nin enstrümanlarına orkestra eşlik etti. Salonu dolduran klasik müzik seferlere barok müzik repertuarlarından seçkin eserler dinleterek keyifli bir akşam yaşattı. Şef, solist ve orkestra üyeleri alkış yağmuru altında sahneden ayrıldı.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.