BUCAK BELEDİYESİ’NDEN BAĞLAMA VE GİTAR KURSU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 21.11.2022 - 11:26, Güncelleme: 21.11.2022 - 11:26
 

BUCAK BELEDİYESİ’NDEN BAĞLAMA VE GİTAR KURSU

Kültür sanat alanındaki faaliyetlerini aralıksız sürdüren Bucak Belediyesi şimdi de toplumun herkesi mi için bağlama ve gitar kursları düzenliyor.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Bucak Belediyesi olarak vatandaşlarımızın kültür sanat alanında kendilerini geliştirmelerini çok değerli olarak görüyor, ilgili birimlerimizle bu yönde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Geçtiğimiz yaz aylarında sportif alanda badminton, basketbol, tenis ve futbol kursları açmıştık. Şimdi de toplumumuzun herkesimi için bağlama ve gitar kursları açıyoruz. Hemşehrilerimizin özellikle çocuklarını kurslarımıza göndermelerini ve yavrularımızın en az bir enstrüman öğrenmelerini önemsiyor bu yönde anne babalardan hassasiyet beklediğimizi de belirtiyoruz. Ben desteklerinden Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Halk Eğitim Merkezimizi Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Bucak Belediyesi bağlama ve gitar kurs kayıtları 21 Kasım’da başlayıp 25 Kasım Cuma günü sona erecek. İlgililer Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüne kayıt yaptırabilirler. Desteklerinden ötürü Halk Eğitim Merkezimizi Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum.
Kültür sanat alanındaki faaliyetlerini aralıksız sürdüren Bucak Belediyesi şimdi de toplumun herkesi mi için bağlama ve gitar kursları düzenliyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “ Bucak Belediyesi olarak vatandaşlarımızın kültür sanat alanında kendilerini geliştirmelerini çok değerli olarak görüyor, ilgili birimlerimizle bu yönde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Geçtiğimiz yaz aylarında sportif alanda badminton, basketbol, tenis ve futbol kursları açmıştık. Şimdi de toplumumuzun herkesimi için bağlama ve gitar kursları açıyoruz. Hemşehrilerimizin özellikle çocuklarını kurslarımıza göndermelerini ve yavrularımızın en az bir enstrüman öğrenmelerini önemsiyor bu yönde anne babalardan hassasiyet beklediğimizi de belirtiyoruz. Ben desteklerinden Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Halk Eğitim Merkezimizi Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bucak Belediyesi bağlama ve gitar kurs kayıtları 21 Kasım’da başlayıp 25 Kasım Cuma günü sona erecek. İlgililer Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüne kayıt yaptırabilirler. Desteklerinden ötürü Halk Eğitim Merkezimizi Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.