Jandarmadan çobanlara reflektif yelek

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.11.2022 - 10:43, Güncelleme: 22.11.2022 - 10:43
 

Jandarmadan çobanlara reflektif yelek

Jandarmadan çobanlara reflektif yelek
  Ahmet DAĞLI/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın kırsal bölgelerinde jandarma trafik timleri tarafından karayolunda hayvan sürülerinin daha güvenli geçişini sağlamak amacıyla çobanlara reflektif yelek dağıtıldı. Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı trafik jandarması timleri tarafından 'Trafikte Reflektif Yelek Giy Görünür Ol' projesi çerçevesinde, sorumluluk bölgesinde çobanlık yapan yol kullanıcılarına ve motosiklet sürücülerine karayolu üzerinde görünür olmaları için çalışma yapıldı. Çobanlara, hayvan sürülerini karayolunda emniyetli şekilde sevk ve idare etmeleri hususunda bilgilendirme yapılırken, giyinmeleri için reflektif yelek dağıtıldı. Yine motosiklet sürücülerine de reflektif yelek verilerek trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapıldı. FOTOĞRAFLI
Jandarmadan çobanlara reflektif yelek

 

Ahmet DAĞLI/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın kırsal bölgelerinde jandarma trafik timleri tarafından karayolunda hayvan sürülerinin daha güvenli geçişini sağlamak amacıyla çobanlara reflektif yelek dağıtıldı.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı trafik jandarması timleri tarafından 'Trafikte Reflektif Yelek Giy Görünür Ol' projesi çerçevesinde, sorumluluk bölgesinde çobanlık yapan yol kullanıcılarına ve motosiklet sürücülerine karayolu üzerinde görünür olmaları için çalışma yapıldı. Çobanlara, hayvan sürülerini karayolunda emniyetli şekilde sevk ve idare etmeleri hususunda bilgilendirme yapılırken, giyinmeleri için reflektif yelek dağıtıldı. Yine motosiklet sürücülerine de reflektif yelek verilerek trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapıldı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.