Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.11.2022 - 12:34, Güncelleme: 24.11.2022 - 13:20
 

Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası

Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası
 BURDUR'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen Voleybol Turnuvası'nda Suna Uzal Ortaokulu şampiyon oldu. Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla il genelindeki okullarda görevli öğretmenlerin katılımı ile Voleybol Turnuvası düzenlendi. Burdur Merkez Spor Salonu'nda yapılan turnuvanın finalinde Suna Uzal Ortaokulu, Özboyacı İlkokulu'nu 3-1 yenerek turnuvayı birinci olarak tamamladı. Özboyacı İlkokulu ikinci, Halıcılar Ortaokulu üçüncü ve TOBB Ortaokulu ise dördüncü oldu. Dört grupta 22 takımın mücadele ettiği ve bir ay süren turnuvada dereceye girenlere ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman, Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya ile İl Milli Eğitim müdür yardımcıları Seyit Güven Yılmaz ve Salim Oğuz tarafından verildi. FOTOĞRAFLI  
Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası

 BURDUR'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen Voleybol Turnuvası'nda Suna Uzal Ortaokulu şampiyon oldu.

Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla il genelindeki okullarda görevli öğretmenlerin katılımı ile Voleybol Turnuvası düzenlendi. Burdur Merkez Spor Salonu'nda yapılan turnuvanın finalinde Suna Uzal Ortaokulu, Özboyacı İlkokulu'nu 3-1 yenerek turnuvayı birinci olarak tamamladı. Özboyacı İlkokulu ikinci, Halıcılar Ortaokulu üçüncü ve TOBB Ortaokulu ise dördüncü oldu.

Dört grupta 22 takımın mücadele ettiği ve bir ay süren turnuvada dereceye girenlere ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman, Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya ile İl Milli Eğitim müdür yardımcıları Seyit Güven Yılmaz ve Salim Oğuz tarafından verildi.

FOTOĞRAFLI

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.