Burdur'da RC model severler pist istedi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.01.2023 - 10:40, Güncelleme: 03.01.2023 - 10:41
 

Burdur'da RC model severler pist istedi

Burdur'da RC model severler pist istedi
 BURDUR'da RC model sporuyla ilgilenenler pist talebinde bulundu. Burdur'da 2009 yından bu yana 'RC model' olarak bilinen radyo kontrollü model sporunu yapan Halil Durak, kentte RC model sporu için uygun bir pist olmadığını belirtti. Durak, "Burdur'da RC modelcilik yapan 10 kişilik bir grubuz. RC model tutkunlarının bir araya gelip gösterilerini yapabileceği bir pist bulunmuyor. Hafta sonları Halk Plajı'nda buluşarak etkinlik gerçekleştiriyoruz ama orası da çok uygun değil. Yetkililerden talebimiz RC modelciler için bir pist yapmaları" dedi. Halil Durak, Burdur'da RC modelciliğe başlamak ve bu hobinin detaylarını öğrenmek isteyenlerin sosyal medya hesaplarından kendilerine ulaşabileceğini de söyledi. FOTOĞRAFLI  
Burdur'da RC model severler pist istedi

 BURDUR'da RC model sporuyla ilgilenenler pist talebinde bulundu.

Burdur'da 2009 yından bu yana 'RC model' olarak bilinen radyo kontrollü model sporunu yapan Halil Durak, kentte RC model sporu için uygun bir pist olmadığını belirtti. Durak, "Burdur'da RC modelcilik yapan 10 kişilik bir grubuz. RC model tutkunlarının bir araya gelip gösterilerini yapabileceği bir pist bulunmuyor. Hafta sonları Halk Plajı'nda buluşarak etkinlik gerçekleştiriyoruz ama orası da çok uygun değil. Yetkililerden talebimiz RC modelciler için bir pist yapmaları" dedi.

Halil Durak, Burdur'da RC modelciliğe başlamak ve bu hobinin detaylarını öğrenmek isteyenlerin sosyal medya hesaplarından kendilerine ulaşabileceğini de söyledi.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.