Bucak Hikmet Tolunay MYO’ da görev değişimi

Eğitim (Akca Gazete) - Akca Gazete | 04.01.2023 - 15:13, Güncelleme: 04.01.2023 - 15:19
 

Bucak Hikmet Tolunay MYO’ da görev değişimi

BURDUR Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu müdürlüğüne Dr. Eğretim Üyesi Zekeriya Akın atandı.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu müdürlüğünü yürüten Doç. Dr. Mehmet Özmen’in Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Müdürlüğüne atanması ile boşalan yerine Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcılığını yürüten Dr. Öğretim Üyesi Zekeriya Akın atandı. Devir teslim töreninde konuşan Doç. Dr. Mehmet Özmen Üniversitelerde idari görevler bayrak yarışı gibidir, her idareci bayrağı daha ileriye taşımak ister ayrılıklar ne kadar hüzünlü olsa da yenilenmek her zaman başarı getirir diyerek görev yaptığı süreçte idari ve akademik personele teşekkür etti ve yeni müdüre başarılar diledi. Görevi devralan Dr. Öğretim Görevlisi Üyesi Zekeriya Akın konuşmasında “2000 yılından beri Hikmet Tolunay’ da görev yapmaktayım, 2007 yılından itibaren ise müdür yardımcılığı görevlerinde bulundum şimdi ise Üniversite Yönetimince Müdürlük layık görülmüş, verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım, sayın hocamız Doç. Dr. Mehmet Özmen’ e çok teşekkür ediyorum hocamızın bıraktığı yerden en güzel şekilde görevimize devam edeceğiz” dedi. Devir teslim töreni sonunda Doç. Dr. Mehmet Özmen, Müdür Yardımcılarına ve Yüksekokul Sekreteri Kadir Dutar’ a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek plaket verdi. Doç. Dr Mehmet Özmen ve Dr. Öğr. Üyesi Zekeriya Akın birbirlerini yeni görevleri için tebrik ederek çiçek ve plaket verdiler.
BURDUR Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu müdürlüğüne Dr. Eğretim Üyesi Zekeriya Akın atandı.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu müdürlüğünü yürüten Doç. Dr. Mehmet Özmen’in Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Müdürlüğüne atanması ile boşalan yerine Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcılığını yürüten Dr. Öğretim Üyesi Zekeriya Akın atandı.

Devir teslim töreninde konuşan Doç. Dr. Mehmet Özmen Üniversitelerde idari görevler bayrak yarışı gibidir, her idareci bayrağı daha ileriye taşımak ister ayrılıklar ne kadar hüzünlü olsa da yenilenmek her zaman başarı getirir diyerek görev yaptığı süreçte idari ve akademik personele teşekkür etti ve yeni müdüre başarılar diledi.

Görevi devralan Dr. Öğretim Görevlisi Üyesi Zekeriya Akın konuşmasında “2000 yılından beri Hikmet Tolunay’ da görev yapmaktayım, 2007 yılından itibaren ise müdür yardımcılığı görevlerinde bulundum şimdi ise Üniversite Yönetimince Müdürlük layık görülmüş, verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım, sayın hocamız Doç. Dr. Mehmet Özmen’ e çok teşekkür ediyorum hocamızın bıraktığı yerden en güzel şekilde görevimize devam edeceğiz” dedi.

Devir teslim töreni sonunda Doç. Dr. Mehmet Özmen, Müdür Yardımcılarına ve Yüksekokul Sekreteri Kadir Dutar’ a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek plaket verdi. Doç. Dr Mehmet Özmen ve Dr. Öğr. Üyesi Zekeriya Akın birbirlerini yeni görevleri için tebrik ederek çiçek ve plaket verdiler.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.