Bucak FİFA standarda sahaya kavuştu

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 05.01.2023 - 12:29, Güncelleme: 05.01.2023 - 12:59
 

Bucak FİFA standarda sahaya kavuştu

BURDUR’ un Bucak ilçesinde FİFA standartlarında yapımı tamamlanan stadyumun ışıklandırma çalışmaları tamamlandı.
Gençlik ve Spor bakanlığı tarafından mevcut şehir stadının yanına yaptırılan FİFA standartlarında 111 metreye 74 metre saha 105 metre 68 metre ebadında geçen yıl haziran ayında başlanılan stadyum tamamlandıktan sonra uluslararası standartlara göre aydınlatma çalışmaları da tamamlandı. FİFA Quality belgesi sentetik zemine sahip olan sahada elektronik skorboard ve etrafı tel örgüler çevrildi. Yapımı tamamlanan sahada Belediye Başkanı Emrullah Ünal incelemelerde bulunarak “Bucak’ımıza özlemi çekilen FİFA Standartlarına uygun FİFA Quality belgeli sentetik zemine sahip bir saha kazandırdık. Sahanın akşam saatlerinde de kullanılması için stat aydınlatmaları konumlandı. Sahayı tel örgülerle çevreledik. Stada elektronik skorboard takıldı. Saha Aydınlatma projemizin ilçemize kazandırılmasında başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu’na, Milletvekillerimiz Yasin Uğur ve Bayram Özçelik’e, Spor Toto Teşkilatı Başkanımız Bünyamin Bozgeyik’e, Ak Parti Burdur İl Başkanımız Volkan Mengi’ye, Ak Parti Bucak İlçe Başkanımız Mustafa Oğuz’a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Orhan Kemerkaya’ya, Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Zeki Çelik’e ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İlçemize Hayırlı olsun.” dedi. Yeni yapılan sentetik sahada her türlü maç, antrenman ve sportif karşılaşmalar gündüz olduğu gibi gece saatlerinde de yapılabilecek.     
BURDUR’ un Bucak ilçesinde FİFA standartlarında yapımı tamamlanan stadyumun ışıklandırma çalışmaları tamamlandı.

Gençlik ve Spor bakanlığı tarafından mevcut şehir stadının yanına yaptırılan FİFA standartlarında 111 metreye 74 metre saha 105 metre 68 metre ebadında geçen yıl haziran ayında başlanılan stadyum tamamlandıktan sonra uluslararası standartlara göre aydınlatma çalışmaları da tamamlandı. FİFA Quality belgesi sentetik zemine sahip olan sahada elektronik skorboard ve etrafı tel örgüler çevrildi.

Yapımı tamamlanan sahada Belediye Başkanı Emrullah Ünal incelemelerde bulunarak “Bucak’ımıza özlemi çekilen FİFA Standartlarına uygun FİFA Quality belgeli sentetik zemine sahip bir saha kazandırdık. Sahanın akşam saatlerinde de kullanılması için stat aydınlatmaları konumlandı. Sahayı tel örgülerle çevreledik. Stada elektronik skorboard takıldı. Saha Aydınlatma projemizin ilçemize kazandırılmasında başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu’na, Milletvekillerimiz Yasin Uğur ve Bayram Özçelik’e, Spor Toto Teşkilatı Başkanımız Bünyamin Bozgeyik’e, Ak Parti Burdur İl Başkanımız Volkan Mengi’ye, Ak Parti Bucak İlçe Başkanımız Mustafa Oğuz’a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Orhan Kemerkaya’ya, Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Zeki Çelik’e ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İlçemize Hayırlı olsun.” dedi. Yeni yapılan sentetik sahada her türlü maç, antrenman ve sportif karşılaşmalar gündüz olduğu gibi gece saatlerinde de yapılabilecek.     

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.