Dumandan etkilenen anne ve bebeğini itfaiye kurtardı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.01.2023 - 08:50, Güncelleme: 09.01.2023 - 08:50
 

Dumandan etkilenen anne ve bebeğini itfaiye kurtardı

Dumandan etkilenen anne ve bebeğini itfaiye kurtardı
Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da ocağa koyduğu yemeği unutunca mutfaktan yükselen dumandan etkilenerek fenalaşan Gözde Cambaz (30) ile 1 yaşındaki kızı Ömür'ü itfaiye ekibi  kurtardı. Olay, saat 13.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Kızılsaray Mahallesi'ndeki bir binanın en üst katında meydana geldi. 1 yaşındaki kızı Ömür Cambaz ile birlikte evde bulunan Gözde Cambaz, yemek yapmak için ocağa tencere koydu. Bir süre sonra yemeği unutan Cambaz, mutfaktan duman geldiğini gördü. Panik halinde dumana müdahale etmeye çalışan Cambaz başarılı olamayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri dumanı tahliye ederken, anne Cambaz fenalaştı. Cambaz ile bebeğini itfaiye binadan çıkarttı. Gözde Cambaz kaldırımda otururken, bir polis memuru da kucağına aldığı bebeği sakinleştirmeye çalıştı. Binanın önüne gelen sağlık ekipleri, anne ile bebeğini ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürdü. (DHA) FOTOĞRAFLI
Dumandan etkilenen anne ve bebeğini itfaiye kurtardı

Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da ocağa koyduğu yemeği unutunca mutfaktan yükselen dumandan etkilenerek fenalaşan Gözde Cambaz (30) ile 1 yaşındaki kızı Ömür'ü itfaiye ekibi  kurtardı.
Olay, saat 13.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Kızılsaray Mahallesi'ndeki bir binanın en üst katında meydana geldi. 1 yaşındaki kızı Ömür Cambaz ile birlikte evde bulunan Gözde Cambaz, yemek yapmak için ocağa tencere koydu. Bir süre sonra yemeği unutan Cambaz, mutfaktan duman geldiğini gördü. Panik halinde dumana müdahale etmeye çalışan Cambaz başarılı olamayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri dumanı tahliye ederken, anne Cambaz fenalaştı. Cambaz ile bebeğini itfaiye binadan çıkarttı. Gözde Cambaz kaldırımda otururken, bir polis memuru da kucağına aldığı bebeği sakinleştirmeye çalıştı. Binanın önüne gelen sağlık ekipleri, anne ile bebeğini ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürdü. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.