AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” vesilesiyle bir mesaj yayımladı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 09.01.2023 - 15:30, Güncelleme: 09.01.2023 - 15:30
 

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” vesilesiyle bir mesaj yayımladı

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” vesilesiyle bir mesaj yayımladı
AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Mesajında; “Bireyin haber alma hakkını sağlayan basınımız, düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili araçlarından biridir. Ülkemizdeki her alanda gösterilen büyüme ve gelişme hamlelerinin kamuoyuna etkili ve verimli bir şekilde aktarılmasının yanında, ülkemizdeki demokratikleşme sürecine de önemli bir işlerlik kazandıran gazetecilerimizin, gece gündüz demeden, mesai kavramı gözetmeksizin son derece zor ve meşakkatli bir görevi icra etmektedirler.  Bilgi çağı ile birlikte teknolojinin gelişmesi, beraberinde basının da gelişmesini sağlamış, yazılı ve görsel medya ve internet gazeteciliği sayesinde kamuoyu tüm gelişmeleri daha şeffaf bir şekilde takip etme imkânına kavuşmuştur. İlkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen, vatandaş ile devletimiz arasında köprü vazifesi gören basın mensuplarımız bu yönüyle milletin duygularına tercüman olmaktadırlar. Zor şart ve imkânlar içerisinde, milletimizi ülke ve dünya gündeminden haberdar eden gazetecilerimiz, yerli ve milli değerlerimizin benimsetilmesinde de çok önemli bir görevi ifa etmektedirler.  Bu düşüncülerle, mesleğin gerektirdiği etik ve ahlak kuralları doğrultusunda ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışıyla Burdur’umuzda ve ülkemizde görevlerini özveriyle yerine getiren basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.”
AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” vesilesiyle bir mesaj yayımladı

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Mesajında;

“Bireyin haber alma hakkını sağlayan basınımız, düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili araçlarından biridir. Ülkemizdeki her alanda gösterilen büyüme ve gelişme hamlelerinin kamuoyuna etkili ve verimli bir şekilde aktarılmasının yanında, ülkemizdeki demokratikleşme sürecine de önemli bir işlerlik kazandıran gazetecilerimizin, gece gündüz demeden, mesai kavramı gözetmeksizin son derece zor ve meşakkatli bir görevi icra etmektedirler. 

Bilgi çağı ile birlikte teknolojinin gelişmesi, beraberinde basının da gelişmesini sağlamış, yazılı ve görsel medya ve internet gazeteciliği sayesinde kamuoyu tüm gelişmeleri daha şeffaf bir şekilde takip etme imkânına kavuşmuştur.

İlkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen, vatandaş ile devletimiz arasında köprü vazifesi gören basın mensuplarımız bu yönüyle milletin duygularına tercüman olmaktadırlar. Zor şart ve imkânlar içerisinde, milletimizi ülke ve dünya gündeminden haberdar eden gazetecilerimiz, yerli ve milli değerlerimizin benimsetilmesinde de çok önemli bir görevi ifa etmektedirler. 

Bu düşüncülerle, mesleğin gerektirdiği etik ve ahlak kuralları doğrultusunda ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışıyla Burdur’umuzda ve ülkemizde görevlerini özveriyle yerine getiren basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.”

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.