TBMYO Öğrencilerinden Teknik Gezi

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 09.01.2023 - 16:06, Güncelleme: 09.01.2023 - 16:06
 

TBMYO Öğrencilerinden Teknik Gezi

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü ile Bilgisayar Teknolojileri Bölümü öğrencileri ve öğretim elemanları Antalya Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Ahşabı Geliştiren Teknoloji (AGT) firmasına teknik gezi düzenledi.
Öğr. Gör. Tuncer Dalgar ve Öğr. Gör. Gökhan Turan’ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen teknik geziye İç Mekan Tasarımı Programı ve Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencileri ile Öğr. Gör. Şevket Baş da katıldı. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri, 1984 yılından bu yana Antalya’da mobilya bileşenleri sektöründe dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olarak faaliyet gösteren ve Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu sıralamasında ilk 100’de yer alan AGT firması bünyesinde tutkal üretim hattı, MDF üretim bölümü, panel hattı, parke hattı ile emprenye ve melamin pres bölümünü ziyaret ettiler. Saha ziyareti sonrası MAKÜ ve AGT firması arasında yapılan karşılıklı protokol doğrultusunda bilgilendirmeler yapıldı. 3+1 Eğitim Modeli İşletmede Mesleki Eğitim dersi kapsamında, fabrikanın çalışma sistemi, staj ve iş olanakları konularında bilgiler alındı. Teknik geziye katılan öğrenciler İşletmede Mesleki Eğitime gitmeden önce okulda teorik olarak gördükleri ders konularını sahada uygulamalı olarak görme fırsatı yakaladılar.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü ile Bilgisayar Teknolojileri Bölümü öğrencileri ve öğretim elemanları Antalya Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Ahşabı Geliştiren Teknoloji (AGT) firmasına teknik gezi düzenledi.

Öğr. Gör. Tuncer Dalgar ve Öğr. Gör. Gökhan Turan’ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen teknik geziye İç Mekan Tasarımı Programı ve Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencileri ile Öğr. Gör. Şevket Baş da katıldı.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri, 1984 yılından bu yana Antalya’da mobilya bileşenleri sektöründe dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olarak faaliyet gösteren ve Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu sıralamasında ilk 100’de yer alan AGT firması bünyesinde tutkal üretim hattı, MDF üretim bölümü, panel hattı, parke hattı ile emprenye ve melamin pres bölümünü ziyaret ettiler.

Saha ziyareti sonrası MAKÜ ve AGT firması arasında yapılan karşılıklı protokol doğrultusunda bilgilendirmeler yapıldı. 3+1 Eğitim Modeli İşletmede Mesleki Eğitim dersi kapsamında, fabrikanın çalışma sistemi, staj ve iş olanakları konularında bilgiler alındı.

Teknik geziye katılan öğrenciler İşletmede Mesleki Eğitime gitmeden önce okulda teorik olarak gördükleri ders konularını sahada uygulamalı olarak görme fırsatı yakaladılar.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.