İYİ Parti milletvekili aday adayı Sönmez’den Gazeteciler günü ziyareti

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 10.01.2023 - 11:44, Güncelleme: 10.01.2023 - 11:44
 

İYİ Parti milletvekili aday adayı Sönmez’den Gazeteciler günü ziyareti

Bucak İYİ Parti Burdur Milletvekili aday adayı Safa sönmez ve beraberinde partililer Gazeteciler günü dolayısı ile gazetemizi ziyaret ettiler
İYİ Parti Burdur milletvekili aday adayı Safa sönmez, İyi Parti teşkilatı ve partililer Şerife Kaya, İbrahim Gıyıcı ve Sinan kaya ile birlikte  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile gazetemizi ziyaret ettiler. İYİ Parti Burdur Milletvekili aday adayı Safa Sönmez, günün her saatinde gece gündüz, soğuk sıcak demeden özveri ile halkın gözü kulağı olmaya çalışan gazetecilerimizin gününü kutluyoruz dedi. Akca Gazete imtiyaz sahibi Halim Akca, bu anlamlı günde ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti Burdur Milletvekili aday adayı Safa Sönmez ve ekibine teşekkür etti.  
Bucak İYİ Parti Burdur Milletvekili aday adayı Safa sönmez ve beraberinde partililer Gazeteciler günü dolayısı ile gazetemizi ziyaret ettiler

İYİ Parti Burdur milletvekili aday adayı Safa sönmez, İyi Parti teşkilatı ve partililer Şerife Kaya, İbrahim Gıyıcı ve Sinan kaya ile birlikte   10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile gazetemizi ziyaret ettiler. İYİ Parti Burdur Milletvekili aday adayı Safa Sönmez, günün her saatinde gece gündüz, soğuk sıcak demeden özveri ile halkın gözü kulağı olmaya çalışan gazetecilerimizin gününü kutluyoruz dedi. Akca Gazete imtiyaz sahibi Halim Akca, bu anlamlı günde ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti Burdur Milletvekili aday adayı Safa Sönmez ve ekibine teşekkür etti.  

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.