Sahilden 6 traktör römorku dolusu çöp topladılar

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.01.2023 - 22:54, Güncelleme: 16.01.2023 - 22:54
 

Sahilden 6 traktör römorku dolusu çöp topladılar

Sahilden 6 traktör römorku dolusu çöp topladılar
MUĞLA, (DHA)-MUĞLA'nın Marmaris ilçesi Uzunyalı Sahili'nde yapılan temizlik çalışmasında 6 traktör römorku dolusu çöp toplandı. Marmaris Doğa Gönüllüleri ve Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Uzunyalı Sahili'nde temizlik çalışması yaptı. Daha önce yanan ormanlık alanlarda, karayolu kenarlarında ve seyir tepelerinde temizlik seferberliği gerçekleştiren gönüllüler ve belediye ekipleri bu kez Uzunyalı sahilini pırıl pırıl yaptı. Sahil boyunca sigara izmariti, plastik, cam atık gibi çöplerin yanı sıra yağmur ve fırtına nedeniyle sahile gelen ağaç parçaları ve diğer atıklar toplandı. 2 kilometrelik sahili temizleyen her yaştan gönüllü, 6 traktör römorku dolusu çöp topladı. Temizlik çalışmasına katılan gönüllüler, vatandaşlardan ve tatilcilerden çöplerini yere atmamalarını istedi.(DHA) FOTOĞRAFLI
Sahilden 6 traktör römorku dolusu çöp topladılar

MUĞLA, (DHA)-MUĞLA'nın Marmaris ilçesi Uzunyalı Sahili'nde yapılan temizlik çalışmasında 6 traktör römorku dolusu çöp toplandı.

Marmaris Doğa Gönüllüleri ve Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Uzunyalı Sahili'nde temizlik çalışması yaptı.
Daha önce yanan ormanlık alanlarda, karayolu kenarlarında ve seyir tepelerinde temizlik seferberliği gerçekleştiren gönüllüler ve belediye ekipleri bu kez Uzunyalı sahilini pırıl pırıl yaptı. Sahil boyunca sigara izmariti, plastik, cam atık gibi çöplerin yanı sıra yağmur ve fırtına nedeniyle sahile gelen ağaç parçaları ve diğer atıklar toplandı. 2 kilometrelik sahili temizleyen her yaştan gönüllü, 6 traktör römorku dolusu çöp topladı.
Temizlik çalışmasına katılan gönüllüler, vatandaşlardan ve tatilcilerden çöplerini yere atmamalarını istedi.(DHA)
FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.