Gölhisar Gölü'nde sazlık alan yandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.01.2023 - 17:23, Güncelleme: 18.01.2023 - 17:23
 

Gölhisar Gölü'nde sazlık alan yandı

Gölhisar Gölü'nde sazlık alan yandı
- BURDUR'da Gölhisar Gölü'nde kimliği henüz belirlenemeyen kişilerin yaktığı ateş sazlık alanda yangına neden oldu. Gölhisar Gölü'ne kuş sayımı için giden Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü sazlıkta ateş yakanları fark etti. Ekipleri gören şüpheliler otomobille alandan uzaklaştı. Hızla yayılan alevler rüzgarın yön değiştirmesiyle etkisini kaybetti. Yangında 5 dekar sazlık zarar gördü. FOTOĞRAFLI  
Gölhisar Gölü'nde sazlık alan yandı

- BURDUR'da Gölhisar Gölü'nde kimliği henüz belirlenemeyen kişilerin yaktığı ateş sazlık alanda yangına neden oldu.

Gölhisar Gölü'ne kuş sayımı için giden Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü sazlıkta ateş yakanları fark etti. Ekipleri gören şüpheliler otomobille alandan uzaklaştı. Hızla yayılan alevler rüzgarın yön değiştirmesiyle etkisini kaybetti. Yangında 5 dekar sazlık zarar gördü.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.