ASAT'tan kan bağışı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.01.2023 - 11:52, Güncelleme: 19.01.2023 - 11:52
 

ASAT'tan kan bağışı

ASAT'tan kan bağışı
  ANTALYA,(DHA) - KIZILAY, Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi'nde (ASAT) Kök Hücre Bağışı Bilgilendirme Semineri düzenledi. Seminerin ardından ASAT personeli, kan bağışı yaptı. Kızılay, Sağlık Bakanlığı bünyesinde yer alan TÜRKÖK Kemik İliği Bankası'na kök hücre bağışçısı kazanımını gerçekleştirmek ve toplumu kök hücre bağışı konusunda bilgilendirmek amacıyla ASAT personeline yönelik Kök Hücre Bağışı Bilgilendirme Semineri düzenledi. Semirenin ardından ise ASAT personeli kan bağışı yaptı. ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt ve bürokratlar da kan bağışında bulundu. KÖK HÜCRE BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILDI Kızılay'ın düzenlediği seminerde, kök hücre bağışının yapılabileceği yerler, kök hücre naklinin amacı, kök hücre nakli uygulanabilen hastalıklar, kimlerin kök hücre bağışçısı olabileceği, eşleşme ve nakil süreci gibi bilgilerin anlatıldı. Seminerde kök hücre bağışı istatistikleri ve gizlilik esasları ve periferik kök hücre toplama yöntemi ve kemik iliği kaynaklı hücre toplama yöntemiyle ilgili bilgiler verildi.(DHA) FOTOĞRAFLI  
ASAT'tan kan bağışı

 

ANTALYA,(DHA) - KIZILAY, Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi'nde (ASAT) Kök Hücre Bağışı Bilgilendirme Semineri düzenledi. Seminerin ardından ASAT personeli, kan bağışı yaptı.
Kızılay, Sağlık Bakanlığı bünyesinde yer alan TÜRKÖK Kemik İliği Bankası'na kök hücre bağışçısı kazanımını gerçekleştirmek ve toplumu kök hücre bağışı konusunda bilgilendirmek amacıyla ASAT personeline yönelik Kök Hücre Bağışı Bilgilendirme Semineri düzenledi. Semirenin ardından ise ASAT personeli kan bağışı yaptı. ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt ve bürokratlar da kan bağışında bulundu.
KÖK HÜCRE BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILDI
Kızılay'ın düzenlediği seminerde, kök hücre bağışının yapılabileceği yerler, kök hücre naklinin amacı, kök hücre nakli uygulanabilen hastalıklar, kimlerin kök hücre bağışçısı olabileceği, eşleşme ve nakil süreci gibi bilgilerin anlatıldı. Seminerde kök hücre bağışı istatistikleri ve gizlilik esasları ve periferik kök hücre toplama yöntemi ve kemik iliği kaynaklı hücre toplama yöntemiyle ilgili bilgiler verildi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.