CHP’ DEN KÖY ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Siyaset (Akca Gazete) - Akca Gazete | 20.01.2023 - 11:16, Güncelleme: 20.01.2023 - 11:16
 

CHP’ DEN KÖY ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Örgütleri Bucak’ta buluşacak. Burdur CHP örgütlerinin katılımı ile, köy ziyaretlerini aralıksız sürdüren Bucak ilçe teşkilatı ile birlikte Kocaaliler beldesi ve köy ziyaretlerinde bulunacaklar.
CHP, il, ilçe teşkilatı köy ziyaretlerini aralıksız sürdürürken vatandaşları dinleyip, onların sorunlarına çare olmaya çalışıyorlar. Bucak CHP İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay bu hafta yarın 21 Ocak Cumartesi günü CHP Burdur örgütleri Bucak buluşmasında saat 11:00’ de Bucak İlçe Başkanlığından hareket ile,  11:30 Kocaaliler Belediye Başkanı Sayın Selahatdin Gökçe'ye ziyaret edecek. 11:30-12:30 İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları Kocaaliler Karşıyaka Mahallesi Saha Çalışması, 12:00 İlçe Başkanları ile Kocaaliler Belediye Kahvesi'nde vatandaşla buluşma 13:00 Kayı(Demirli Köyü ),13:30 Kuyubaşı (Sobiye Köyü), 14:00 Gündoğdu Belde Kahvesi 14:30 Karapınar Köyü Köy Kahvesi, 15:00-17:00 İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları Kızılkaya Avdan ve Yeni Mahallesi Saha Çalışması 15:00 Kızılkaya Beldesi Belediye Parkı Restoranda İl Başkanımızın Başkanlığında Yemekli İlçe Başkanları Toplantısı, 16:30 Kızılkaya Beldesi Kahve ve Esnafını Ziyaret,  17:30 Uğurlu Köyü (İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları ev ziyareti) edeceklerini açıkladı. CHP İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, belde, köy ve mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarımızı dinleyerek, onların sıkıntılarına ortak oluyoruz. Partimize gönüllü vatandaşlarımızı partiye üye yaptıklarını söyledi. 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Örgütleri Bucak’ta buluşacak. Burdur CHP örgütlerinin katılımı ile, köy ziyaretlerini aralıksız sürdüren Bucak ilçe teşkilatı ile birlikte Kocaaliler beldesi ve köy ziyaretlerinde bulunacaklar.

CHP, il, ilçe teşkilatı köy ziyaretlerini aralıksız sürdürürken vatandaşları dinleyip, onların sorunlarına çare olmaya çalışıyorlar. Bucak CHP İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay bu hafta yarın 21 Ocak Cumartesi günü CHP Burdur örgütleri Bucak buluşmasında saat 11:00’ de Bucak İlçe Başkanlığından hareket ile,  11:30 Kocaaliler Belediye Başkanı Sayın Selahatdin Gökçe'ye ziyaret edecek. 11:30-12:30 İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları Kocaaliler Karşıyaka Mahallesi Saha Çalışması, 12:00 İlçe Başkanları ile Kocaaliler Belediye Kahvesi'nde vatandaşla buluşma 13:00 Kayı(Demirli Köyü ),13:30 Kuyubaşı (Sobiye Köyü), 14:00 Gündoğdu Belde Kahvesi 14:30 Karapınar Köyü Köy Kahvesi, 15:00-17:00 İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları Kızılkaya Avdan ve Yeni Mahallesi Saha Çalışması 15:00 Kızılkaya Beldesi Belediye Parkı Restoranda İl Başkanımızın Başkanlığında Yemekli İlçe Başkanları Toplantısı, 16:30 Kızılkaya Beldesi Kahve ve Esnafını Ziyaret,  17:30 Uğurlu Köyü (İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları ev ziyareti) edeceklerini açıkladı.

CHP İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, belde, köy ve mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarımızı dinleyerek, onların sıkıntılarına ortak oluyoruz. Partimize gönüllü vatandaşlarımızı partiye üye yaptıklarını söyledi. 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.