ABD'de hayatını kaybeden astsubay, Balıkesir'de toprağa verildi

Yaşam (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.12.2021 - 15:17, Güncelleme: 06.12.2021 - 15:19
 

ABD'de hayatını kaybeden astsubay, Balıkesir'de toprağa verildi

ABD'de hayatını kaybeden astsubay, Balıkesir'de toprağa verildi
 EĞİTİM için 6 ay önce gittiği ABD'deki evinde ölü bulunan Astsubay Kıdemli Üstçavuş Onur Özsoy (26), memleketi Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde toprağa verildi. Muğla Dalaman Deniz Hava Üs Komutanlığı'nda hava trafik kontrolörü olarak görev yapan Astsubay Kıdemli Üstçavuş Onur Özsoy, 6 ay önce eğitim için gittiği ABD'de, arkadaşları tarafından kaldığı evde ölü bulundu. Özsoy'un cenazesi, dün İzmir Çiğli Hava Üssü'ne, bugün ise Ayvalık ilçesine bağlı Altınova Mahallesi'ne getirildi. Özsoy için öğle vakti Altınova Orta Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene baba Raif Özsoy, anne Sülbiye Özsoy ve yakınlarının yanı sıra Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve askeri erkan katıldı. Onur Özsoy'un cenazesi, kılınan namazın ardından toprağa verildi.  Türk ve ABD güvenlik güçlerinin Onur Özsoy'un ölümü ile ilgili başlattığı soruşturmanın ise sürdüğü belirtildi.    
ABD'de hayatını kaybeden astsubay, Balıkesir'de toprağa verildi

 EĞİTİM için 6 ay önce gittiği ABD'deki evinde ölü bulunan Astsubay Kıdemli Üstçavuş Onur Özsoy (26), memleketi Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde toprağa verildi.

Muğla Dalaman Deniz Hava Üs Komutanlığı'nda hava trafik kontrolörü olarak görev yapan Astsubay Kıdemli Üstçavuş Onur Özsoy, 6 ay önce eğitim için gittiği ABD'de, arkadaşları tarafından kaldığı evde ölü bulundu. Özsoy'un cenazesi, dün İzmir Çiğli Hava Üssü'ne, bugün ise Ayvalık ilçesine bağlı Altınova Mahallesi'ne getirildi. Özsoy için öğle vakti Altınova Orta Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene baba Raif Özsoy, anne Sülbiye Özsoy ve yakınlarının yanı sıra Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve askeri erkan katıldı. Onur Özsoy'un cenazesi, kılınan namazın ardından toprağa verildi. 
Türk ve ABD güvenlik güçlerinin Onur Özsoy'un ölümü ile ilgili başlattığı soruşturmanın ise sürdüğü belirtildi.

 

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.