İŞ İNSANI MEHMET CADIL, BANİSİ OLDUĞU OKULUN ÖĞRENCİLERİ İLE KONFERANSTA BULUŞTU

Eğitim (Akca Gazete) - Akca Gazete | 16.12.2021 - 15:54, Güncelleme: 16.12.2021 - 15:54
 

İŞ İNSANI MEHMET CADIL, BANİSİ OLDUĞU OKULUN ÖĞRENCİLERİ İLE KONFERANSTA BULUŞTU

Portsan Mermer Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Mehmet Cadıl, Banisi olduğu Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi öğrencileri ile Şehit Yasin Naci Ağaroğlu Konferans Salonunda düzenlenen programda buluştu.
Bugün saat  10.00’da düzenlenen konferansa Okul Müdürü Hüseyin Kahraman, okulun idari personeli, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Konferansta öğrencilere hitap eden İş İnsanı Mehmet Cadıl; “Başarıya giden yolda önünüze çıkan hesap etmediğiniz engellerle nasıl başa çıkacağınızı bilemezseniz bu durum sizi başarıya ulaştırmaz. İnsanı başarıya ulaştıracak erdemler mütevazi, akıllı ve alçakgönüllü olmak; çalışkan, ahlaklı ve tutumlu olmaktır. Bu özellikleri kişiliğinizde bir arada tutabilirseniz sizleri başarıya ulaştıracak olan bunlardır. Bunlar bir arada olduğu zaman hayatta ulaşılmayacak hiçbir başarı olduğunu düşünmüyorum” dedi. İş İnsanı Cadıl, simit satan küçük bir çocukken, fabrika yöneten başarılı bir İş İnsanı olmasının arka planında izlediği yol haritasını, hedeflerine ulaşmak için nasıl bir yol izlediğini, başarıya ulaşma konusunda neleri kendine amaç edindiğini tek tek öğrencilerle paylaştı. Konferans sonunda Okul Müdürü Hüseyin Kahraman, Okulun Banisi İş İnsanı Mehmet Cadıl’a hayat tecrübelerini ve birikimlerini öğrencilerle paylaştığı için, kendilerini ve okulun öğrencilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığı için teşekkür ederek çiçek takdim etti.
Portsan Mermer Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Mehmet Cadıl, Banisi olduğu Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi öğrencileri ile Şehit Yasin Naci Ağaroğlu Konferans Salonunda düzenlenen programda buluştu.

Bugün saat  10.00’da düzenlenen konferansa Okul Müdürü Hüseyin Kahraman, okulun idari personeli, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Konferansta öğrencilere hitap eden İş İnsanı Mehmet Cadıl; “Başarıya giden yolda önünüze çıkan hesap etmediğiniz engellerle nasıl başa çıkacağınızı bilemezseniz bu durum sizi başarıya ulaştırmaz. İnsanı başarıya ulaştıracak erdemler mütevazi, akıllı ve alçakgönüllü olmak; çalışkan, ahlaklı ve tutumlu olmaktır. Bu özellikleri kişiliğinizde bir arada tutabilirseniz sizleri başarıya ulaştıracak olan bunlardır. Bunlar bir arada olduğu zaman hayatta ulaşılmayacak hiçbir başarı olduğunu düşünmüyorum” dedi.

İş İnsanı Cadıl, simit satan küçük bir çocukken, fabrika yöneten başarılı bir İş İnsanı olmasının arka planında izlediği yol haritasını, hedeflerine ulaşmak için nasıl bir yol izlediğini, başarıya ulaşma konusunda neleri kendine amaç edindiğini tek tek öğrencilerle paylaştı. Konferans sonunda Okul Müdürü Hüseyin Kahraman, Okulun Banisi İş İnsanı Mehmet Cadıl’a hayat tecrübelerini ve birikimlerini öğrencilerle paylaştığı için, kendilerini ve okulun öğrencilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığı için teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.