İş insanı Mustafa Yılmaz'ın acı günü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.07.2022 - 18:10, Güncelleme: 05.07.2022 - 18:10
 

İş insanı Mustafa Yılmaz'ın acı günü

İş insanı Mustafa Yılmaz'ın acı günü
  Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYASPOR eski Başkanı ve iş insanı Mustafa Yılmaz'ın babası Erol Yılmaz (84) yaşamını yitirdi. Baba Yılmaz, son yolculuğuna Muratpaşa Camii'nden uğurlandı. Antalyaspor eski Başkanı, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkan Yardımcısı, Büyükşehir ve Kepez belediyeleri eski meclis üyesi iş insanı Mustafa Yılmaz'ın babası Erol Yılmaz, yaşamını yitirdi. Merhum Yılmaz'ın cenaze namazı Muratpaşa Camii'nde kılındı. Siyaset, iş ve spor dünyasını buluşturan cenaze namazında Erol Yılmaz'ın yakınları ve sevenleri gözyaşlarıyla dua etti. Mustafa Yılmaz'ın da güçlükle ayakta durabildiği dikkati çekerken yakınları Yılmaz'ı teselli etti. Cenaze namazına, Ak Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse ve Kemal Çelik, CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, CHP 26'ncı dönem milletvekilleri Mustafa Akaydın ve Devrim Kök, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel ve STK temsilcileri katıldı. Cenaze namazının kılınmasının ardından Erol Yılmaz'ın tabutu omuzlarda taşınarak cenaze aracına konuldu. Yılmaz, Uncalı Kent Mezarlığı'nda toprağa verildi. İş insanı Mustafa Yılmaz, 2017 yılında da annesi Nermin Yılmaz'ı toprağa vermişti. (DHA) FOTOĞRAFLI    
İş insanı Mustafa Yılmaz'ın acı günü

 

Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYASPOR eski Başkanı ve iş insanı Mustafa Yılmaz'ın babası Erol Yılmaz (84) yaşamını yitirdi. Baba Yılmaz, son yolculuğuna Muratpaşa Camii'nden uğurlandı.

Antalyaspor eski Başkanı, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkan Yardımcısı, Büyükşehir ve Kepez belediyeleri eski meclis üyesi iş insanı Mustafa Yılmaz'ın babası Erol Yılmaz, yaşamını yitirdi. Merhum Yılmaz'ın cenaze namazı Muratpaşa Camii'nde kılındı. Siyaset, iş ve spor dünyasını buluşturan cenaze namazında Erol Yılmaz'ın yakınları ve sevenleri gözyaşlarıyla dua etti. Mustafa Yılmaz'ın da güçlükle ayakta durabildiği dikkati çekerken yakınları Yılmaz'ı teselli etti.

Cenaze namazına, Ak Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse ve Kemal Çelik, CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, CHP 26'ncı dönem milletvekilleri Mustafa Akaydın ve Devrim Kök, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel ve STK temsilcileri katıldı.

Cenaze namazının kılınmasının ardından Erol Yılmaz'ın tabutu omuzlarda taşınarak cenaze aracına konuldu. Yılmaz, Uncalı Kent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İş insanı Mustafa Yılmaz, 2017 yılında da annesi Nermin Yılmaz'ı toprağa vermişti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.