İş makinesi doğalgaz borusunu patlattı 3 işçi yaralandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.07.2022 - 16:42, Güncelleme: 02.07.2022 - 16:42
 

İş makinesi doğalgaz borusunu patlattı 3 işçi yaralandı

İş makinesi doğalgaz borusunu patlattı 3 işçi yaralandı
  Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da belediyeye ait iş makinesinin yeraltındaki doğalgaz borusunu patlamasının ardından çıkan yangında 3 personel yaralandı. Olay, saat 10.30 sıralarında Mehmet Tönge Mahallesi 248 Cadde'de meydana geldi. Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler asfalt yenileme çalışması yaparken, asfalt kazıma için kullanılan iş makinesi yer altındaki doğal gaz borusunu patlattı. Patlama sonrası çıkan kıvılcımla iş makinesi alev aldı.İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri ile doğalgaz firması çalışanları sevk edildi. İş makinesindeki alevleri itfaiye söndürdü. Yangında Hakkı Kılcar, Harun Şimşek ve Ali Korkut yaralandı. Yaralı personeller ilk müdahalelenin ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldü. BAŞKAN OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, olay yerinde inceleme yaptı. Başkan Başdeğirmen, "Fen İşleri Müdürlüğü'müzce Çünür Kavşağı ile Mehmet Tönge Mahallesi arasında sürdürülen asfalt yenileme çalışmaları sırasında meydana gelen kazada, yaralanan ve tedavileri SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesinde devam eden mesai arkadaşlarım Hakkı Kılcar'a, Harun Şimşek'e ve Ali Korkut'a şahsım, belediyem ve hemşehrilerim adına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Allah'tan acil şifalar diliyorum" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
İş makinesi doğalgaz borusunu patlattı 3 işçi yaralandı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da belediyeye ait iş makinesinin yeraltındaki doğalgaz borusunu patlamasının ardından çıkan yangında 3 personel yaralandı.

Olay, saat 10.30 sıralarında Mehmet Tönge Mahallesi 248 Cadde'de meydana geldi. Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler asfalt yenileme çalışması yaparken, asfalt kazıma için kullanılan iş makinesi yer altındaki doğal gaz borusunu patlattı. Patlama sonrası çıkan kıvılcımla iş makinesi alev aldı.İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri ile doğalgaz firması çalışanları sevk edildi. İş makinesindeki alevleri itfaiye söndürdü. Yangında Hakkı Kılcar, Harun Şimşek ve Ali Korkut yaralandı. Yaralı personeller ilk müdahalelenin ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldü.

BAŞKAN OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, olay yerinde inceleme yaptı. Başkan Başdeğirmen, "Fen İşleri Müdürlüğü'müzce Çünür Kavşağı ile Mehmet Tönge Mahallesi arasında sürdürülen asfalt yenileme çalışmaları sırasında meydana gelen kazada, yaralanan ve tedavileri SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesinde devam eden mesai arkadaşlarım Hakkı Kılcar'a, Harun Şimşek'e ve Ali Korkut'a şahsım, belediyem ve hemşehrilerim adına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Allah'tan acil şifalar diliyorum" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.