Isparta'da asayiş ve trafik tedbirleri toplantısı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.09.2022 - 09:45, Güncelleme: 10.09.2022 - 09:45
 

Isparta'da asayiş ve trafik tedbirleri toplantısı

Isparta'da asayiş ve trafik tedbirleri toplantısı
  Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da 2022- 2023 eğitim- öğretim yılında alınacak asayiş ve trafik tedbirlerine yönelik toplantı yapıldı. Isparta Valiliği'nde Vali Aydın Baruş başkanlığında düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Kaya, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Komutanı Albay Sabri Küyük, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur ve ilgili kamu kurumu müdürleri katıldı. Toplantıda konuşan Vali Baruş, yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını diledi. Vali Baruş, şunları söyledi: "Eğitim öğretim yılında hepimizin üzerine düşen sorumluluklar var. Çocuklarımız okullarına gitmek üzere evinden ayrılıp dönüşlerine kadar bizlere emanet. Bu emanetin en iyi ve güvenli şekilde okula gelip gitmesini sağlamak bize göre eğitimin en önemli konusu. Tüm bu süreçte alınabilecek güvenlik ve trafik tedbirlerini görüşeceğiz. Eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimizin, sağlık içerisinde, güvenli bir ortamda, kendilerini emniyette hissedebilecekleri, ailelerimizin çocuklarından endişe duymayacakları bir ortamda tamamlamayı diliyorum." (DHA) FOTOĞRAFLI
Isparta'da asayiş ve trafik tedbirleri toplantısı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da 2022- 2023 eğitim- öğretim yılında alınacak asayiş ve trafik tedbirlerine yönelik toplantı yapıldı.

Isparta Valiliği'nde Vali Aydın Baruş başkanlığında düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Kaya, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Komutanı Albay Sabri Küyük, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur ve ilgili kamu kurumu müdürleri katıldı. Toplantıda konuşan Vali Baruş, yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını diledi.

Vali Baruş, şunları söyledi:

"Eğitim öğretim yılında hepimizin üzerine düşen sorumluluklar var. Çocuklarımız okullarına gitmek üzere evinden ayrılıp dönüşlerine kadar bizlere emanet. Bu emanetin en iyi ve güvenli şekilde okula gelip gitmesini sağlamak bize göre eğitimin en önemli konusu. Tüm bu süreçte alınabilecek güvenlik ve trafik tedbirlerini görüşeceğiz. Eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimizin, sağlık içerisinde, güvenli bir ortamda, kendilerini emniyette hissedebilecekleri, ailelerimizin çocuklarından endişe duymayacakları bir ortamda tamamlamayı diliyorum." (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.