Isparta'da hayran bırakan sonbahar

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.11.2022 - 12:40, Güncelleme: 23.11.2022 - 12:40
 

Isparta'da hayran bırakan sonbahar

Isparta'da hayran bırakan sonbahar
  Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da sonbaharda ortaya çıkan görüntüler hayran bıraktı. Bahar ve yaz aylarında gül ve lavantasıyla kışın da bembeyaz görüntüsüyle öne çıkan Isparta, sonbaharda ise ayrı güzellikleri bünyesinde barındırıyor. Her gün binlerce kişinin uğrak noktası olan Kirazlıdere, Gökçay, Dere, Yenice ve Ayazmana Mahallesi kestane bahçeleri, Çayboyu, Andık Deresi Bezirgan Şelalesi ve Gölcük mesirelik alanında sararan, kahverengi ve kızıla boyanan yapraklar kartpostallık görüntüler oluşturdu. Kent yaşayanları sonbaharın getirdiği manzaraların tadını çıkarıp, doğal güzellikler arasında yürüyerek anın tadını çıkardı. FOTOĞRAFLI
Isparta'da hayran bırakan sonbahar

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da sonbaharda ortaya çıkan görüntüler hayran bıraktı.

Bahar ve yaz aylarında gül ve lavantasıyla kışın da bembeyaz görüntüsüyle öne çıkan Isparta, sonbaharda ise ayrı güzellikleri bünyesinde barındırıyor. Her gün binlerce kişinin uğrak noktası olan Kirazlıdere, Gökçay, Dere, Yenice ve Ayazmana Mahallesi kestane bahçeleri, Çayboyu, Andık Deresi Bezirgan Şelalesi ve Gölcük mesirelik alanında sararan, kahverengi ve kızıla boyanan yapraklar kartpostallık görüntüler oluşturdu. Kent yaşayanları sonbaharın getirdiği manzaraların tadını çıkarıp, doğal güzellikler arasında yürüyerek anın tadını çıkardı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.