Isparta'da kaçakçılık operasyonu: 1 tutuklama

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.01.2023 - 21:25, Güncelleme: 12.01.2023 - 21:26
 

Isparta'da kaçakçılık operasyonu: 1 tutuklama

Isparta'da kaçakçılık operasyonu: 1 tutuklama
  Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)-ISPARTA'DA Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü(KOM) ekipleri Isparta ve Burdur illerinde 10 farklı adrese eş zamanlı olarak operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheliden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Isparta KOM ekipleri 2 kentte eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 9 ruhsatsız tabanca, 17 ruhsatsız tüfek, 10 AK-47 tüfek fişeği, 244 çeşitli çap ve ebatlarda fişek, 96 av tüfeği fişeği, 33 tabanca şarjörü, 817 tabanca ve tüfek parçaları, 1 silah yapımında kullanılan torna makinesi ve bir miktar uyuşturucu metamfetamin maddesi ile 14 uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Operasyon ile ilgili 17 şüpheliye işlem yapılırken, Gözaltına alınan 4 kişiden 1’i adli kontrol şartı, 2’si savcılıktan serbest, 1 kişi de tutuklanarak Isparta Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. FOTOĞRAFLI    
Isparta'da kaçakçılık operasyonu: 1 tutuklama

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)-ISPARTA'DA Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü(KOM) ekipleri Isparta ve Burdur illerinde 10 farklı adrese eş zamanlı olarak operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheliden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Isparta KOM ekipleri 2 kentte eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 9 ruhsatsız tabanca, 17 ruhsatsız tüfek, 10 AK-47 tüfek fişeği, 244 çeşitli çap ve ebatlarda fişek, 96 av tüfeği fişeği, 33 tabanca şarjörü, 817 tabanca ve tüfek parçaları, 1 silah yapımında kullanılan torna makinesi ve bir miktar uyuşturucu metamfetamin maddesi ile 14 uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Operasyon ile ilgili 17 şüpheliye işlem yapılırken, Gözaltına alınan 4 kişiden 1’i adli kontrol şartı, 2’si savcılıktan serbest, 1 kişi de tutuklanarak Isparta Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Isparta HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.