Isparta'da Öğretmenler Günü kutlandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.11.2021 - 14:10, Güncelleme: 24.11.2021 - 14:13
 

Isparta'da Öğretmenler Günü kutlandı

Isparta'da Öğretmenler Günü kutlandı
     ISPARTA'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen törende Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Isparta'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda tören yapıldı. Törende İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Törene katılanlar saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı okudu. Daha sonra Vali Ömer Seymenoğlu, Baydur ve beraberindeki öğretmenleri kabul etti. Vali Seymenoğlu, il merkezi, ilçeler ve köylerde fedakarca görev yapan yaklaşık 7 bin öğretmen bulunduğunu söyledi. Seymenoğlu, şöyle konuştu: "Başöğretmenimiz, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü de rahmet ve şükranla anıyorum. İlimizde yaklaşık 75 bin öğrencimiz var, ailelerini de düşünürsek öğretmenlerimiz büyük bir nüfusa temas ediyor. Bu da elbette büyük bir yük getiriyor. Bu açıdan alanda çalışan öğretmen arkadaşlarımızın her zaman yanında olmamız lazım. Bunu hem sözlerle ifade etmemiz hem de fiilen alanda, uygulamada mutlaka göstermemiz lazım. Çünkü bir öğrenciyi, 4 yaşında alıp 18 yaşına kadar eğitmek, onunla ilgilenmek, ona yol göstermek, her türlü sıkıntısıyla dertlenmek kolay iş değil. Öğretmenlik de tabi böyle yapılırsa güzel."  
Isparta'da Öğretmenler Günü kutlandı

 

 

 ISPARTA'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen törende Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Isparta'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda tören yapıldı. Törende İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Törene katılanlar saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı okudu. Daha sonra Vali Ömer Seymenoğlu, Baydur ve beraberindeki öğretmenleri kabul etti. Vali Seymenoğlu, il merkezi, ilçeler ve köylerde fedakarca görev yapan yaklaşık 7 bin öğretmen bulunduğunu söyledi.

Seymenoğlu, şöyle konuştu:

"Başöğretmenimiz, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü de rahmet ve şükranla anıyorum. İlimizde yaklaşık 75 bin öğrencimiz var, ailelerini de düşünürsek öğretmenlerimiz büyük bir nüfusa temas ediyor. Bu da elbette büyük bir yük getiriyor. Bu açıdan alanda çalışan öğretmen arkadaşlarımızın her zaman yanında olmamız lazım. Bunu hem sözlerle ifade etmemiz hem de fiilen alanda, uygulamada mutlaka göstermemiz lazım. Çünkü bir öğrenciyi, 4 yaşında alıp 18 yaşına kadar eğitmek, onunla ilgilenmek, ona yol göstermek, her türlü sıkıntısıyla dertlenmek kolay iş değil. Öğretmenlik de tabi böyle yapılırsa güzel."

 

Isparta HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.