Isparta'da tüfekle vurulan muhtar öldü

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.12.2022 - 15:32, Güncelleme: 12.12.2022 - 15:32
 

Isparta'da tüfekle vurulan muhtar öldü

Isparta'da tüfekle vurulan muhtar öldü
  Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)- ISPARTA'nın Senirkent ilçesinde husumetli olduğu B.Ö. (17) ile arasında çıkan tartışmada tüfekle vurulan mahalle muhtarı Yüksel Ülperen (44) hayatını kaybetti. Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Senirkent ilçesine bağlı Büyükkabaca beldesinin Orta Mahalle Muhtarı Yüksel Ülperen ile henüz bilinmeyen nedenle aralarında husumet bulunan B.Ö. arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yüksel Ülperen tabanca ile B.Ö. ise tüfekle ateş açtı. Vücuduna isabet eden saçmalar nedeniyle ağır yaralanan Yüksel Ülperen, götürüldüğü Senirkent Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kavgayı yara almadan atlatan B.Ö. ise gözaltına alınırken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. Olay sonrası beldede jandarma ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Isparta'da tüfekle vurulan muhtar öldü

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)- ISPARTA'nın Senirkent ilçesinde husumetli olduğu B.Ö. (17) ile arasında çıkan tartışmada tüfekle vurulan mahalle muhtarı Yüksel Ülperen (44) hayatını kaybetti.
Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Senirkent ilçesine bağlı Büyükkabaca beldesinin Orta Mahalle Muhtarı Yüksel Ülperen ile henüz bilinmeyen nedenle aralarında husumet bulunan B.Ö. arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yüksel Ülperen tabanca ile B.Ö. ise tüfekle ateş açtı. Vücuduna isabet eden saçmalar nedeniyle ağır yaralanan Yüksel Ülperen, götürüldüğü Senirkent Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kavgayı yara almadan atlatan B.Ö. ise gözaltına alınırken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. Olay sonrası beldede jandarma ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Isparta HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.