İSTANBUL BURDURLULAR DERNEĞİ BURDURLU ÖĞRENCİLER İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 24.10.2022 - 09:37, Güncelleme: 24.10.2022 - 09:37
 

İSTANBUL BURDURLULAR DERNEĞİ BURDURLU ÖĞRENCİLER İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

İstanbul Burdurlular Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen, Burdurlu öğrenciler ile buluşma kahvaltısı 22 Ekim tarihinde Fatih Gültekin Gençlik merkezinde yapıldı.
İstanbul Burdurlular Derneği Başkanı İlyas Bozyurt ve dernek yönetiminden Orhan Batbay ve Mehmet Öncel’in gayretleri ile yapılan 3’ncü öğrenci buluşmasında Burdur ve ilçelerinden İstanbul’da üniversitede okuyan öğrenciler katıldı. Orhan Batbay; hemşeri buluşmasının önemi üzerinde bir konuşma gerçekleştirdi. Dernek Üyesi Mehmet Öncel Öğrencilere ve Davetlilere hitaben yaptığı konuşmadakendisini tanıttı. “Aramızda Dernek Onursal Başkanımız Yaşar Çeray bulunmakta. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Çalışmalarımızda bize en büyük desteği veren kendisidir.Bir atasözümüz vardır, ‘marifet iltifata tabidir’. Burada iltifat yönlendirmedir. İşte bize de Yaşaramcamız tecrübesi, bilgi birikimi ile hem yönlendirme yapmakta hem de destek vermektedir. Kendisi Burdur’u ve Burdurluyu çok seviyor. 95 yaşında sırf bu toplantıya katılmak için İznik’ten geldi. Kendisine teşekkür ediyoruz’, dedi. Mehmet ÖnceL’den sonra Yaşar Çeray 1951 yılında İstanbul’a gelmesi ile başlayanİstanbul hayat yolculuğunu ve iş tecrübesini öğrencilerimize ve misafirlere anlattı. Toplantının devamında öğrenci hemşerilerimiz ve misafirlerimiz kendilerini tanıttılar, Programın son konuşmacısı olarak hemşerimiz kendi alanında ülkemizde 1 numara olan ‘Zeplin Car Rental’ Firmasının kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sevim programa dahil oldu. Burada olmaktan memnuniyetini anlatarak konuşmasına başlayan Hakan Sevim; Öğrencilere uzun bir süre hayat tecrübesini aktaran Hemşerimiz İş Adamı Hakan Sevim daha sonra Yaşar Çeray amcamız Derneğimize verdiği destek ve Öğrenci Hemşerilerimize yaptıkları yardımlar sebebiyle günün hatırasına öğrenci hemşerimiz Batuhan Öncel’in çizdiği resimden ve geçen yıl yapılan kahvaltı programı sonrası çekilen toplu resimden oluşan bir kompozisyonun yer aldığı hediye çerçeveyi takdim etti. Yaşar Çeray amcamızda bize ev sahipliği yapan Gençlik Merkezi Müdürümüz Samet Engin’e Burdur’umuzun figürlerinden oluşan bir resim/plaket hediye ettiler.
İstanbul Burdurlular Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen, Burdurlu öğrenciler ile buluşma kahvaltısı 22 Ekim tarihinde Fatih Gültekin Gençlik merkezinde yapıldı.

İstanbul Burdurlular Derneği Başkanı İlyas Bozyurt ve dernek yönetiminden Orhan Batbay ve Mehmet Öncel’in gayretleri ile yapılan 3’ncü öğrenci buluşmasında Burdur ve ilçelerinden İstanbul’da üniversitede okuyan öğrenciler katıldı.

Orhan Batbay; hemşeri buluşmasının önemi üzerinde bir konuşma gerçekleştirdi. Dernek Üyesi Mehmet Öncel Öğrencilere ve Davetlilere hitaben yaptığı konuşmadakendisini tanıttı. “Aramızda Dernek Onursal Başkanımız Yaşar Çeray bulunmakta. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Çalışmalarımızda bize en büyük desteği veren kendisidir.Bir atasözümüz vardır, ‘marifet iltifata tabidir’. Burada iltifat yönlendirmedir. İşte bize de Yaşaramcamız tecrübesi, bilgi birikimi ile hem yönlendirme yapmakta hem de destek vermektedir. Kendisi Burdur’u ve Burdurluyu çok seviyor. 95 yaşında sırf bu toplantıya katılmak için İznik’ten geldi. Kendisine teşekkür ediyoruz’, dedi. Mehmet ÖnceL’den sonra Yaşar Çeray 1951 yılında İstanbul’a gelmesi ile başlayan İstanbul hayat yolculuğunu ve iş tecrübesini öğrencilerimize ve misafirlere anlattı.

Toplantının devamında öğrenci hemşerilerimiz ve misafirlerimiz kendilerini tanıttılar, Programın son konuşmacısı olarak hemşerimiz kendi alanında ülkemizde 1 numara olan ‘Zeplin Car Rental’ Firmasının kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sevim programa dahil oldu. Burada olmaktan memnuniyetini anlatarak konuşmasına başlayan Hakan Sevim; Öğrencilere uzun bir süre hayat tecrübesini aktaran Hemşerimiz İş Adamı Hakan Sevim daha sonra Yaşar Çeray amcamız Derneğimize verdiği destek ve Öğrenci Hemşerilerimize yaptıkları yardımlar sebebiyle günün hatırasına öğrenci hemşerimiz Batuhan Öncel’in çizdiği resimden ve geçen yıl yapılan kahvaltı programı sonrası çekilen toplu resimden oluşan bir kompozisyonun yer aldığı hediye çerçeveyi takdim etti. Yaşar Çeray amcamızda bize ev sahipliği yapan Gençlik Merkezi Müdürümüz Samet Engin’e Burdur’umuzun figürlerinden oluşan bir resim/plaket hediye ettiler.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.