İstanbul'da mola veren leylekler için yem dağıtıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.03.2022 - 17:22, Güncelleme: 20.03.2022 - 17:22
 

İstanbul'da mola veren leylekler için yem dağıtıldı

İstanbul'da mola veren leylekler için yem dağıtıldı
Melike YAZGILI / İSTANBUL, (DHA)- AFRİKA'dan Avrupa'ya göç eden leylekler İstanbul'da mola verdi. Ümraniye Belediyesi mola veren leylekler için yem dağıttı.  Baharın müjdecisi olarak kabul edilen leylekler Afrika'da kışı geçirdikten sonra, Avrupa'ya doğru göç etmeye başladı. Haftalar sürecek yolculukta leyleklerin 15 Mart- 15 Nisan tarihleri arasında İstanbul'da konaklıyor. Leyleklerin, İstanbul'daki mola yerlerinden biri de Ümraniye Hekimbaşı mevkii oldu. Ümraniye Belediyesi mola veren 80'e yakın leylek için yem dağıttı. Leylekler, bir süre verecekleri molanın ardından Avrupa'ya doğru yolculuklarına devam ediyor. 
İstanbul'da mola veren leylekler için yem dağıtıldı

Melike YAZGILI / İSTANBUL, (DHA)- AFRİKA'dan Avrupa'ya göç eden leylekler İstanbul'da mola verdi. Ümraniye Belediyesi mola veren leylekler için yem dağıttı. 
Baharın müjdecisi olarak kabul edilen leylekler Afrika'da kışı geçirdikten sonra, Avrupa'ya doğru göç etmeye başladı. Haftalar sürecek yolculukta leyleklerin 15 Mart- 15 Nisan tarihleri arasında İstanbul'da konaklıyor. Leyleklerin, İstanbul'daki mola yerlerinden biri de Ümraniye Hekimbaşı mevkii oldu. Ümraniye Belediyesi mola veren 80'e yakın leylek için yem dağıttı. Leylekler, bir süre verecekleri molanın ardından Avrupa'ya doğru yolculuklarına devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.