İsviçreli kadına, düşürdüğü para dolu cüzdanını jandarma ulaştırdı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.01.2022 - 10:46, Güncelleme: 12.01.2022 - 11:08
 

İsviçreli kadına, düşürdüğü para dolu cüzdanını jandarma ulaştırdı

İsviçreli kadına, düşürdüğü para dolu cüzdanını jandarma ulaştırdı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, jandarma ekiplerince ATM yakınında bulunan, içinde 2 bin 500 lira ve banka kartları olan cüzdan, sahibi İsviçreli Beatrice Freitag'a (68) teslim edildi. Manavgat'ta yaşayan İsviçreli Beatrice Freitag, Evrenseki'de ATM'den para çekip evine dönerken cüzdanını düşürdü. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Çolaklı Jandarma Karakolu Komutanlığı ekipleri, devriye görevi sırasında, içinde 2 bin 500 lira ve banka kartları olan cüzdanı buldu. Jandarma, araştırma sonrası cüzdanın, Evrenseki Mahallesi'nde oturan Beatrice Freitag'a ait olduğunu tespit etti. Karakola davet edilen Freitag'a, cüzdanı teslim edildi. Jandarmanın kendisini cüzdanı için aradığında çok şaşırdığını anlatan Beatrice Freitag, "Cüzdanı düşürdüğümde çok üzüldüm. Kartlarım da gitmişti. Bir an parasız kaldığımı düşündüm ve ne yapacağımı bilemedim. Kısa süre sonra jandarma görevlileri beni arayarak cüzdanımı bulduklarını söyledi. Çok şaşırdım ve sevindim. Jandarma görevlilerine teşekkür ediyorum" dedi.    
İsviçreli kadına, düşürdüğü para dolu cüzdanını jandarma ulaştırdı

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, jandarma ekiplerince ATM yakınında bulunan, içinde 2 bin 500 lira ve banka kartları olan cüzdan, sahibi İsviçreli Beatrice Freitag'a (68) teslim edildi.

Manavgat'ta yaşayan İsviçreli Beatrice Freitag, Evrenseki'de ATM'den para çekip evine dönerken cüzdanını düşürdü. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Çolaklı Jandarma Karakolu Komutanlığı ekipleri, devriye görevi sırasında, içinde 2 bin 500 lira ve banka kartları olan cüzdanı buldu. Jandarma, araştırma sonrası cüzdanın, Evrenseki Mahallesi'nde oturan Beatrice Freitag'a ait olduğunu tespit etti. Karakola davet edilen Freitag'a, cüzdanı teslim edildi.
Jandarmanın kendisini cüzdanı için aradığında çok şaşırdığını anlatan Beatrice Freitag, "Cüzdanı düşürdüğümde çok üzüldüm. Kartlarım da gitmişti. Bir an parasız kaldığımı düşündüm ve ne yapacağımı bilemedim. Kısa süre sonra jandarma görevlileri beni arayarak cüzdanımı bulduklarını söyledi. Çok şaşırdım ve sevindim. Jandarma görevlilerine teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.