İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI SAFA SÖNMEZ’DEN ÇOK SERT ELEŞTİRİ

Siyaset (Akca Gazete) - Akca Gazete | 03.08.2022 - 16:10, Güncelleme: 03.08.2022 - 16:18
 

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI SAFA SÖNMEZ’DEN ÇOK SERT ELEŞTİRİ

Bucak İYİ Parti İlçe Başkanı Safa Sönmez Bucak Devlet Hastanesinde yaşanan yetersiz doktor kadroları nedeniyle Ak Parti Burdur milletvekili Yasin Uğur’a seslenerek “Bucak Devlet Hastanesini Kasaba Sağlık Ocağı konumuna çevirdiniz” branşlarda yetersiz olan doktorları ne zaman atayacaklasınız” diye sordu.
İYİ Parti İlçe Başkanı Safa sönmez yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi. “Yaklaşık olarak 3 aydır zaman zaman Bucak Devlet Hastanesi'ndeki olumsuzlukları gerek tarafımızca tesbit ettiğimiz, gerekse vatandaşlarımızın ilettiği şikayetler üzerine yaptığımız basın açıklamalarıyla, Bucak halkının sıkıntılarını, sağlıktaki olumsuzlukları ilgili makamlara duyurmaya çalıştık.Özellikle AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur arkadaşımızın, bizim ve halkımızın sesine kulak vermesini bekledik, ama kulak vermediği gibi Bucak Devlet Hastanesini yönetim ile birlikte iyice batırmaya devam ediyorlar. Dün bir vatandaşımız Kulakta işitme kaybı şikayetiyle Bucak Devlet Hastanesi'ne gidiyor. Kulak Burun Boğaz Uzman’ının izinli olduğu söyleniyor onunla birlikte 10 vatandaş daha maalesef aynı cevapla karşılaşıyor. Kulak Burun Boğaz Doktorumuzun izin kullanması elbette en doğal hakkıdır. Buna tabi ki itirazımız yok, ancak izne çıkmadan Yönetim, idari kadro ve Sayın Vekil, K.B.B Uzmanımız izne çıkınca Burdur'un en büyük ilçesinde tek KBB uzmanıyla idare etmeye çalıştığınız, ikinci KBB uzmanını hala getiremediniz.  Bucak'taki hastaların nasıl zor duruma düşeceğini bilmiyor musunuz? Bunun önlemini neden almadınız? Bucaklı hemşerilerimiz Burdur Devlet Hastanesine veya başka illere mi gidecek? Buradan Sayın Vekil arkadaş Yasin Uğur'a şunu sormak istiyorum Hastane Yönetimi sizden K.B.B uzmanı istemiyor mu yoksa istiyor siz bu soruna çözüm mü bulamıyorsunuz?    Ayrıca Hastanemizde üroloji Doktorumuzda tek, aynı KBB olayı yaşanmadan Üroloji doktoru da gelmelidir. Bucaklı Vatandaşlarımızın Bucak Devlet Hastanesindeki sıkıntılarını sizlere uzun zamandır anlatıyoruz, siz çözüm bulmak yerine iyiden iyiye hastanenin daha kötüye gitmesi için elinizden geleni yapıyorsunuz. Sizi Vekil olarak seçen Bucaklı Hemşerilerimiz ile derdiniz ne? Hastaneyi Bölge hastanesinden Kasaba Sağlık Ocağına çevirdiniz. Yazıklar olsun size! Bilesiniz ki Bu Millet size hakkını helal etmez. Milletin ahını alıyorsunuz. Özellikle ilçemizde Covid vaka artışlar görülürken ve belirtileri KBB Uzmanları tarafından boğaz yanması, burun kaşıntısı ve akıntısı gibi şikayetlerin tespiti ihtiyaç olacak bir zamanda Bucak Devlet Hastanesinde K.B.B uzmanı Yok demek Ne demektir? 3 aydır sizden Basın yolu ile hemşerilerimiz adına sorduğum sorulara cevap ver ve istediğimiz hizmetleri yerine getir Sayın Vekil kardeşim. 1- KBB Doktoru izinden dönene kadar KBB POLİKLİNİĞİ KAPALI MI KALACAK? 2- YEĞENİ'NİN EŞİ Ağız Diş Sağlığı Hastanesi Müdüresi olacak mı? 3-Bucak Devlet Hastanesi'ni Kasaba Sağlık Ocağı Vasfından çıkarıp eski günlerine ne zaman döndüreceksiniz? 4- Liyakat üzerine çalışan çok değerli Doktorlarımız, hemşirelerimiz, temizlik görevlilerimiz ve sekreterlerimiz gibi değerli görevlilerimizi işinden almak, yer değiştirmek mobing uygulamaktan vazgeçip, Makama gelen ama liyakat sahibi olmayanlar için ne zaman gereğini yapacaksınız? Bu 4 sorumuza cevap vermenizi sizden kamuoyu adına bekliyorum” dedi.
Bucak İYİ Parti İlçe Başkanı Safa Sönmez Bucak Devlet Hastanesinde yaşanan yetersiz doktor kadroları nedeniyle Ak Parti Burdur milletvekili Yasin Uğur’a seslenerek “Bucak Devlet Hastanesini Kasaba Sağlık Ocağı konumuna çevirdiniz” branşlarda yetersiz olan doktorları ne zaman atayacaklasınız” diye sordu.

İYİ Parti İlçe Başkanı Safa sönmez yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi. “Yaklaşık olarak 3 aydır zaman zaman Bucak Devlet Hastanesi'ndeki olumsuzlukları gerek tarafımızca tesbit ettiğimiz, gerekse vatandaşlarımızın ilettiği şikayetler üzerine yaptığımız basın açıklamalarıyla, Bucak halkının sıkıntılarını, sağlıktaki olumsuzlukları ilgili makamlara duyurmaya çalıştık.Özellikle AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur arkadaşımızın, bizim ve halkımızın sesine kulak vermesini bekledik, ama kulak vermediği gibi Bucak Devlet Hastanesini yönetim ile birlikte iyice batırmaya devam ediyorlar. Dün bir vatandaşımız Kulakta işitme kaybı şikayetiyle Bucak Devlet Hastanesi'ne gidiyor. Kulak Burun Boğaz Uzman’ının izinli olduğu söyleniyor onunla birlikte 10 vatandaş daha maalesef aynı cevapla karşılaşıyor.

Kulak Burun Boğaz Doktorumuzun izin kullanması elbette en doğal hakkıdır. Buna tabi ki itirazımız yok, ancak izne çıkmadan Yönetim, idari kadro ve Sayın Vekil, K.B.B Uzmanımız izne çıkınca Burdur'un en büyük ilçesinde tek KBB uzmanıyla idare etmeye çalıştığınız, ikinci KBB uzmanını hala getiremediniz.  Bucak'taki hastaların nasıl zor duruma düşeceğini bilmiyor musunuz? Bunun önlemini neden almadınız?

Bucaklı hemşerilerimiz Burdur Devlet Hastanesine veya başka illere mi gidecek? Buradan Sayın Vekil arkadaş Yasin Uğur'a şunu sormak istiyorum Hastane Yönetimi sizden K.B.B uzmanı istemiyor mu yoksa istiyor siz bu soruna çözüm mü bulamıyorsunuz?   

Ayrıca Hastanemizde üroloji Doktorumuzda tek, aynı KBB olayı yaşanmadan Üroloji doktoru da gelmelidir. Bucaklı Vatandaşlarımızın Bucak Devlet Hastanesindeki sıkıntılarını sizlere uzun zamandır anlatıyoruz, siz çözüm bulmak yerine iyiden iyiye hastanenin daha kötüye gitmesi için elinizden geleni yapıyorsunuz. Sizi Vekil olarak seçen Bucaklı Hemşerilerimiz ile derdiniz ne? Hastaneyi Bölge hastanesinden Kasaba Sağlık Ocağına çevirdiniz. Yazıklar olsun size! Bilesiniz ki Bu Millet size hakkını helal etmez. Milletin ahını alıyorsunuz. Özellikle ilçemizde Covid vaka artışlar görülürken ve belirtileri KBB Uzmanları tarafından boğaz yanması, burun kaşıntısı ve akıntısı gibi şikayetlerin tespiti ihtiyaç olacak bir zamanda Bucak Devlet Hastanesinde K.B.B uzmanı Yok demek Ne demektir? 3 aydır sizden Basın yolu ile hemşerilerimiz adına sorduğum sorulara cevap ver ve istediğimiz hizmetleri yerine getir Sayın Vekil kardeşim.

1- KBB Doktoru izinden dönene kadar KBB POLİKLİNİĞİ KAPALI MI KALACAK?

2- YEĞENİ'NİN EŞİ Ağız Diş Sağlığı Hastanesi Müdüresi olacak mı?

3-Bucak Devlet Hastanesi'ni Kasaba Sağlık Ocağı Vasfından çıkarıp eski günlerine ne zaman döndüreceksiniz?

4- Liyakat üzerine çalışan çok değerli Doktorlarımız, hemşirelerimiz, temizlik görevlilerimiz ve sekreterlerimiz gibi değerli görevlilerimizi işinden almak, yer değiştirmek mobing uygulamaktan vazgeçip, Makama gelen ama liyakat sahibi olmayanlar için ne zaman gereğini yapacaksınız? Bu 4 sorumuza cevap vermenizi sizden kamuoyu adına bekliyorum” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.