JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE VE KADES EĞİTİMİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 09.06.2022 - 09:30, Güncelleme: 09.06.2022 - 09:30
 

JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE VE KADES EĞİTİMİ

Güvenlik güçlerimiz tarafından Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve KADES Eğitim Faaliyetleri aralıksız devam etmektedir.
Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı tarafından  Jandarma Genel Komutanlığı Kadın ve Çocuk Kısım Amirliklerinin Kurumsal Kapasitesinin Artırılması projesi kapsamında eğitim verilmiştir.   Yeşilova ve Gölhisar İlçe Jandarma Komutanlığı  sorumluluk bölgesinde mevsimlik tarım işçisi olarak çalışan 61 (kadın ve çocuk) işçiye Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele, KADES Uygulamasının tanıtımı, Çocuk Suçlarıyla Mücadele ve 6284 Sayılı Kanun Kapsamında Koruyucu ve Önleyici Tedbir Kararları konularında yerinde yüz yüze bilgilendirme faaliyeti icra edilmiştir. Eğitimin sonunda çocuklara; boyama kitabı, kadınlara konu hakkında bilgilendirici broşür dağıtılmıştır. 
Güvenlik güçlerimiz tarafından Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve KADES Eğitim Faaliyetleri aralıksız devam etmektedir.

Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı tarafından  Jandarma Genel Komutanlığı Kadın ve Çocuk Kısım Amirliklerinin Kurumsal Kapasitesinin Artırılması projesi kapsamında eğitim verilmiştir.

 

Yeşilova ve Gölhisar İlçe Jandarma Komutanlığı  sorumluluk bölgesinde mevsimlik tarım işçisi olarak çalışan 61 ( kadın ve çocuk) işçiye Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele, KADES Uygulamasının tanıtımı, Çocuk Suçlarıyla Mücadele ve 6284 Sayılı Kanun Kapsamında Koruyucu ve Önleyici Tedbir Kararları konularında yerinde yüz yüze bilgilendirme faaliyeti icra edilmiştir. Eğitimin sonunda çocuklara; boyama kitabı, kadınlara konu hakkında bilgilendirici broşür dağıtılmıştır. 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.