Jandarma, otobüs yolcularına KADES'i tanıttı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.11.2021 - 11:55, Güncelleme: 25.11.2021 - 11:56
 

Jandarma, otobüs yolcularına KADES'i tanıttı

Jandarma, otobüs yolcularına KADES'i tanıttı
TOKAT'ta '25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde jandarma ekipleri, yolcu otobüslerinde 'Kadın Destek Uygulaması'nı (KADES) tanıttı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, '25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü' kapsamında, Tokat- Turhal yolundaki uygulama noktasında, şehirler arası yolcu otobüslerinde KADES'i tanıttı. Durdurulan otobüslerdeki yolculara, KADES hakkında bilgi verildi. Ayrıca yolculara turuncu kurdele hediye edildi. Yolculardan Demet Yıldız, "Jandarmanın konu ile ilgili bilgilendiriyor olması çok güzel. Böyle bir uygulama var ama insanlar bunun bilincinde olmayabilirdi. Jandarmanın bunu anlatması çok güzel" dedi. FOTOĞRAFLI   
Jandarma, otobüs yolcularına KADES'i tanıttı

TOKAT'ta '25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde jandarma ekipleri, yolcu otobüslerinde 'Kadın Destek Uygulaması'nı (KADES) tanıttı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, '25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü' kapsamında, Tokat- Turhal yolundaki uygulama noktasında, şehirler arası yolcu otobüslerinde KADES'i tanıttı. Durdurulan otobüslerdeki yolculara, KADES hakkında bilgi verildi. Ayrıca yolculara turuncu kurdele hediye edildi. Yolculardan Demet Yıldız, "Jandarmanın konu ile ilgili bilgilendiriyor olması çok güzel. Böyle bir uygulama var ama insanlar bunun bilincinde olmayabilirdi. Jandarmanın bunu anlatması çok güzel" dedi.

FOTOĞRAFLI 

 

Tokat HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.