Jandarmadan kaçak içki operasyonu

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.11.2022 - 10:17, Güncelleme: 22.11.2022 - 10:24
 

Jandarmadan kaçak içki operasyonu

Jandarmadan kaçak içki operasyonu
    Ahmet DAĞLI/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Çobanlar ilçesinde jandarmanın bir eve düzenlediği baskında kaçak içki yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirilirken, olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı. Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı görevlileri Çobanlar ilçesinde kaçak içki yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Geçen cuma günü şüpheli H.I.K. ve K.I.'nın baskın yaptıkları ev ve iş yerlerinde geniş çaplı arama yapan ekipler, 26 litre etil alkol, 30 litre viski, 14 alkol kiti, 11 litre rakı, 8 gram esrar maddesi, 2 gram kenevir tohumu, alkol metre, metal muşta ve alkol imalatında kullanılan muhtelif malzemeler ele geçirdi. Şüpheliler gözaltına alınırken olayla ilgili adli tahkikat başladığı bildirildi. FOTOĞRAFLI  
Jandarmadan kaçak içki operasyonu

 

 

Ahmet DAĞLI/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Çobanlar ilçesinde jandarmanın bir eve düzenlediği baskında kaçak içki yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirilirken, olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı görevlileri Çobanlar ilçesinde kaçak içki yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Geçen cuma günü şüpheli H.I.K. ve K.I.'nın baskın yaptıkları ev ve iş yerlerinde geniş çaplı arama yapan ekipler, 26 litre etil alkol, 30 litre viski, 14 alkol kiti, 11 litre rakı, 8 gram esrar maddesi, 2 gram kenevir tohumu, alkol metre, metal muşta ve alkol imalatında kullanılan muhtelif malzemeler ele geçirdi. Şüpheliler gözaltına alınırken olayla ilgili adli tahkikat başladığı bildirildi.

FOTOĞRAFLI

 

Afyon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.