Jandarmadan muhtarlara düğün uyarısı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.06.2022 - 13:36, Güncelleme: 23.06.2022 - 14:44
 

Jandarmadan muhtarlara düğün uyarısı

Jandarmadan muhtarlara düğün uyarısı
ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde düğün ve eğlencelerde silah ve patlayıcı maddelerin kullanımının önüne geçilmesi amacıyla muhtarlarla toplantı yapıldı. Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı, özel günlerde yapılan kutlamalarda silah ve patlayıcı maddelerin kullanılmasının önüne geçmek maksadıyla Şehit Yasin Naci Ağaroğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda 'Mutluluğa Kurşun Sıkma' toplantısı düzenledi. Toplantıya, Kaymakam Resul Özdemir başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleriyle mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda ilçe merkezi ve 58 mahallede gerçekleşen düğünler ve eğlencelerde kötü sonuçların olmaması için muhtarlara uyarılarda bulunulurken, olumsuz bir durum yaşanmadan önce muhtarların kolluk kuvvetlerine bilgi vermesi gerektiği anlatıldı. Düğünlerin, cenaze evine dönüşmemesi, vatandaşların daha dikkatli olması, bir kişinin silahla ateş etme zevki için düğün ve eğlenceye katılan davetlilerin huzursuz olmaması gerektiği vurgulanırken, bundan sonraki düğün davetiyelerinin alt kısmına 'Düğünümüzde silah atmak yasaktır' ibaresinin mutlaka yazdırılması gerektiği, yazılmadığı takdirde mülki makamlarca düğün izni verilmeyeceği aktarıldı. FOTOĞRAFLI  
Jandarmadan muhtarlara düğün uyarısı

ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde düğün ve eğlencelerde silah ve patlayıcı maddelerin kullanımının önüne geçilmesi amacıyla muhtarlarla toplantı yapıldı.

Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı, özel günlerde yapılan kutlamalarda silah ve patlayıcı maddelerin kullanılmasının önüne geçmek maksadıyla Şehit Yasin Naci Ağaroğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda 'Mutluluğa Kurşun Sıkma' toplantısı düzenledi. Toplantıya, Kaymakam Resul Özdemir başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleriyle mahalle muhtarları katıldı.
Toplantıda ilçe merkezi ve 58 mahallede gerçekleşen düğünler ve eğlencelerde kötü sonuçların olmaması için muhtarlara uyarılarda bulunulurken, olumsuz bir durum yaşanmadan önce muhtarların kolluk kuvvetlerine bilgi vermesi gerektiği anlatıldı. Düğünlerin, cenaze evine dönüşmemesi, vatandaşların daha dikkatli olması, bir kişinin silahla ateş etme zevki için düğün ve eğlenceye katılan davetlilerin huzursuz olmaması gerektiği vurgulanırken, bundan sonraki düğün davetiyelerinin alt kısmına 'Düğünümüzde silah atmak yasaktır' ibaresinin mutlaka yazdırılması gerektiği, yazılmadığı takdirde mülki makamlarca düğün izni verilmeyeceği aktarıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.