Jandarmadan öğretmenlere 'aile içi şiddet' ve 'KADES' bilgilendirmesi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.02.2022 - 16:06, Güncelleme: 17.02.2022 - 16:23
 

Jandarmadan öğretmenlere 'aile içi şiddet' ve 'KADES' bilgilendirmesi

Jandarmadan öğretmenlere 'aile içi şiddet' ve 'KADES' bilgilendirmesi
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde jandarma ekipleri kadın öğretmenlere yönelik 'Aile içi şiddetle mücadele' ve Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında bilgilendirme yaptı. Antalya İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Şube Müdürlüğü ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından Kızılağaç mahallesinde Ünal Akpınar İlköğretim Okulu'nda görevli kadın öğretmenlere 'KADES' ve 'Aile İçi Şiddetle Mücadele' konularında bilgi verildi. Bilgilendirme sırasında jandarma görevlileri, ailesinde şiddet olan veya ailesi tarafından şiddete uğrayan öğrenci ve velilerle irtibat kurma ve müdahale şekillerini anlattı. Etkinlikte KADES uygulamasının faydaları ve aile içi şiddetle mücadele konularında bilgi verildi.  
Jandarmadan öğretmenlere 'aile içi şiddet' ve 'KADES' bilgilendirmesi

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde jandarma ekipleri kadın öğretmenlere yönelik 'Aile içi şiddetle mücadele' ve Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında bilgilendirme yaptı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Şube Müdürlüğü ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından Kızılağaç mahallesinde Ünal Akpınar İlköğretim Okulu'nda görevli kadın öğretmenlere 'KADES' ve 'Aile İçi Şiddetle Mücadele' konularında bilgi verildi. Bilgilendirme sırasında jandarma görevlileri, ailesinde şiddet olan veya ailesi tarafından şiddete uğrayan öğrenci ve velilerle irtibat kurma ve müdahale şekillerini anlattı. Etkinlikte KADES uygulamasının faydaları ve aile içi şiddetle mücadele konularında bilgi verildi.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.