Jandarmadan trafik eğitimi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.09.2022 - 12:06, Güncelleme: 27.09.2022 - 12:06
 

Jandarmadan trafik eğitimi

Jandarmadan trafik eğitimi
Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde jandarma ekipleri vatandaşa trafik semineri verirken, motosiklet sürücülerine de reflektifli yelek dağıttı. Antalya İl Jandarma Komutanlığı Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı jandarma trafik timlerinin katılımıyla Yazır Mahallesi'nde yol kullanıcıları ve vatandaşlara kask, koruyucu gözlük ve reflektifli yelek giymenin önemi hakkında trafik bilgilendirme semineri verildi. Jandarma trafik ekipleri tarafından gerçekleşen eğitimde, emniyet kemeri kullanma, hız kuralları, geçiş önceliği, genel trafik kuralları, kavşaklarda geçiş önceliği, sürücü belge sınıfları kapsamı ve sürücü belgesiz araç kullanmanın sonuçları, trafik ışık ve işaretleri, hız kuralları ve takip mesafesi, alkollü ve uyuşturucu madde kullanımının sürücüler üzerindeki etkileri, takip mesafesi ve güvenli sürüş teknikleri hususunda eğitim verildi. Eğitim sonunda 80 motosiklet sürücüsüne reflektifli yelek ve 100 eğitim broşürü Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Vedat Kılınç ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbulut'un katılımı ile dağıtıldı. FOTOĞRAFLI
Jandarmadan trafik eğitimi

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde jandarma ekipleri vatandaşa trafik semineri verirken, motosiklet sürücülerine de reflektifli yelek dağıttı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı jandarma trafik timlerinin katılımıyla Yazır Mahallesi'nde yol kullanıcıları ve vatandaşlara kask, koruyucu gözlük ve reflektifli yelek giymenin önemi hakkında trafik bilgilendirme semineri verildi.

Jandarma trafik ekipleri tarafından gerçekleşen eğitimde, emniyet kemeri kullanma, hız kuralları, geçiş önceliği, genel trafik kuralları, kavşaklarda geçiş önceliği, sürücü belge sınıfları kapsamı ve sürücü belgesiz araç kullanmanın sonuçları, trafik ışık ve işaretleri, hız kuralları ve takip mesafesi, alkollü ve uyuşturucu madde kullanımının sürücüler üzerindeki etkileri, takip mesafesi ve güvenli sürüş teknikleri hususunda eğitim verildi.

Eğitim sonunda 80 motosiklet sürücüsüne reflektifli yelek ve 100 eğitim broşürü Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Vedat Kılınç ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbulut'un katılımı ile dağıtıldı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.