Kaçakçılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı, Vali Arslantaş Başkanlığında yapıldı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 21.12.2022 - 13:52, Güncelleme: 21.12.2022 - 13:52
 

Kaçakçılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı, Vali Arslantaş Başkanlığında yapıldı

Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında, Kaçakçılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı yapıldı.
Valilikte gerçekleşen toplantıda İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele birimleri tarafından sorumluluk alanlarında yürütülen çalışmalarla ilgili kapsamlı sunum yapıldı. Sunumların ardından kurumlararası koordinasyonu gerektiren konular değerlendirildiği toplantının devamında, İlimiz genelinde etkin bir şekilde yürütülen kaçakçılıkla mücadele çalışmaları ve tedbirlerinin sürdürülmesi için ilgili tüm kurumların işbirliği içerisinde çalışmaya devam etmeleri gerektiği vurgulandı.   Görüş ve önerilerin dile getirilmesiyle toplantı sona erdi. Toplantıya başta Vali Ali Arslantaş olmak üzere Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Ticaret İl Müdürü Aylin Sacide Cankar, Jandarma KOM Şube Müdürü  Arif Keskin ve Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürü Nail Çelik katıldı.
Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında, Kaçakçılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

Valilikte gerçekleşen toplantıda İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele birimleri tarafından sorumluluk alanlarında yürütülen çalışmalarla ilgili kapsamlı sunum yapıldı.

Sunumların ardından kurumlararası koordinasyonu gerektiren konular değerlendirildiği toplantının devamında, İlimiz genelinde etkin bir şekilde yürütülen kaçakçılıkla mücadele çalışmaları ve tedbirlerinin sürdürülmesi için ilgili tüm kurumların işbirliği içerisinde çalışmaya devam etmeleri gerektiği vurgulandı.
 
Görüş ve önerilerin dile getirilmesiyle toplantı sona erdi.

Toplantıya başta Vali Ali Arslantaş olmak üzere Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Ticaret İl Müdürü Aylin Sacide Cankar, Jandarma KOM Şube Müdürü  Arif Keskin ve Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürü Nail Çelik katıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.