KADIN MUHTARLARDAN BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NA ZİYARET

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 02.01.2023 - 16:56, Güncelleme: 02.01.2023 - 16:56
 

KADIN MUHTARLARDAN BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NA ZİYARET

Bucak'ın kadın muhtarları Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'nu ziyaret ettiler
İlçemizde görev yapan değerli Kadın Muhtarlarımız; Oğuzhan Mahallesi Muhtarı Yaşar Çeltikçi, Sanayi Mahallesi Muhtarı Gülizar Uğur ile birlikte,Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Meçikoğlu,”İlçemizde büyük özveriyle mahallelerine hizmet eden kadın muhtarlarımıza nazik ziyaretleri ve güzel temennilerinden ötürü teşekkür ederim”ifadelerini kullandı.
Bucak'ın kadın muhtarları Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'nu ziyaret ettiler

İlçemizde görev yapan değerli Kadın Muhtarlarımız; Oğuzhan Mahallesi Muhtarı Yaşar Çeltikçi, Sanayi Mahallesi Muhtarı Gülizar Uğur ile birlikte,Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Meçikoğlu,”İlçemizde büyük özveriyle mahallelerine hizmet eden kadın muhtarlarımıza nazik ziyaretleri ve güzel temennilerinden ötürü teşekkür ederim”ifadelerini kullandı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.