Kadınlara okçuluk dersi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.08.2022 - 12:31, Güncelleme: 18.08.2022 - 12:31
 

Kadınlara okçuluk dersi

Kadınlara okçuluk dersi
  ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi Spor Kulübü'nün düzenlediği yaz spor okullarında okçuluk kursuna çocuklarını gönderen kadınlar, kendileri için açılan seanslarda ok atarak sosyalleşiyor. Turgut Özal Spor Salonu'nda haftada 6 gün yapılan kursların sabah seanslarında kursiyerler ile lisanslı sporcular, öğleden sonra ise kadınlar ok atıyor. Kışın okçuluğa başlayan kızlarının peşinden bu spora gönül verenlerden Neslihan Ertürk, 9 yaşındaki kızı Nazenin Ertürk ile birlikte salona geliyor. Yaz kurslarına 9 yaşındaki oğlu Salih ile birlikte kayıt yaptıran anne Leyla Çiftçi, keyif aldıklarını söyledi. Kursiyerlere haftanın 2 günü birer saat özel seans açtıklarını belirten okçuluk antrenörü İleyda Keleştemur, yeni dönemde talep olması durumunda ek kurslar açabileceklerini duyurdu. FOTOĞRAFLI
Kadınlara okçuluk dersi

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi Spor Kulübü'nün düzenlediği yaz spor okullarında okçuluk kursuna çocuklarını gönderen kadınlar, kendileri için açılan seanslarda ok atarak sosyalleşiyor.

Turgut Özal Spor Salonu'nda haftada 6 gün yapılan kursların sabah seanslarında kursiyerler ile lisanslı sporcular, öğleden sonra ise kadınlar ok atıyor. Kışın okçuluğa başlayan kızlarının peşinden bu spora gönül verenlerden Neslihan Ertürk, 9 yaşındaki kızı Nazenin Ertürk ile birlikte salona geliyor. Yaz kurslarına 9 yaşındaki oğlu Salih ile birlikte kayıt yaptıran anne Leyla Çiftçi, keyif aldıklarını söyledi. Kursiyerlere haftanın 2 günü birer saat özel seans açtıklarını belirten okçuluk antrenörü İleyda Keleştemur, yeni dönemde talep olması durumunda ek kurslar açabileceklerini duyurdu.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.